Ahmerrr prens_prenses_annesi burada tetanoz asisi oldunuz mu ben 2 gün önce oldum sonra kaşıntı başladı diğer gebeligimdede aynısı olmuştu onunlada ilgili olabilir diyorum.Birde uyuz tedavisi başlandığında çevremde hickimsede kaşıntı vs olmamıştı herkesi geçtim eşimde dahi olmadı
prens_prenses_annesi Ahmerrr tetenoz olmadim benim kaynanamlardan bulasti onlarinda heryeri yara bnden kotuler
Nurcanyokus6 prens_prenses_annesi ay çok geçmiş olsun bende yaşadım gerçekten neredesye 6.7ay sürdü bir türlü kurtalamdik umraim hemen uylesirsiniz
Nurcanyokus6 prens_prenses_annesi yeşil kükürtlü özel bı kremdi tüm vucudunyza suruyorduk ailecek 3gun usttu yıkamadan kendimizi sürdük üçüncü günün sonunda yikamdik çok şükür zamnla geçti biyanda geçmedi azalarak geçti ama bilmiyorum aşısını kükürtlü krem sanırım özel olarak yapıyorlar eczacılar
Defnezumramom prens_prenses_annesi kükürt sabunu canım denemediysen bununla yıkan çok sıcak yıkanamazsnda birazda olda tenini yakacak suda
prens_prenses_annesi Nurcanyokus6 canim doktor bana recete yazdi karism ve ben onu.smdi surdum yarim saat bkleyip kiyafet giydim dogrumu yptim
Defnezumramom prens_prenses_annesi bizim aktar bi uyuz kremi yapıyorda kargo yapıyor mu bilmiyorum sayfasına bi bakıyım o da çok etkili özellikle bu mevsimde yetişemiyorum diyordu
Defnezumramom prens_prenses_annesi https://www.instagram.com/kayabasi_baharat?igsh=NzN2dzhwZnVzNnZ2 adresi bu wp numarası var yazıp bilgi alabilirsiniz
Ahmerrr prens_prenses_annesi evet bencede değil sizin durum benimkinden farkli .Ben kasinirken çevremde bir kişiye bile geçmemişti uyuz yani bu geçmez mi kimseye çok ilginç gelmişti
prens_prenses_annesi Ahmerrr oglum bnle yatiyo onda yok ama ilk gun biraz sirtini kasiti iz oldu gecti
Defnezumramom prens_prenses_annesi valla bende bi ara uyuz zamanında böyle bi kaşıntı oldu hatta geçenlerde yine oldum geçti bununla
prens_prenses_annesi Sophisticated kaynanam sagolsun uyzlarmis 8 9 aydir yalovada yasiyolar geldiler bize bi hafta kaldilar agzima geleni soyledim twlefonda
aslibayhan_01 prens_prenses_annesi evet kesinlikle bu ilaç bizi perisanliktan kurtardı gerçekten çok çok faydalı