Adbakdbwhdakdb Nursima6761 39+0 haftalık olduk ama gelmeye niyeti yok eğer böyle devam ederse kaçıncı haftada suni sancıyla başlatırlar doğumu 🥹
00sbl00 Doktora gittik bugün. 39+2 olduk nst sancım yok fakat suyu biraz bulanık olduğu için Salı gününe yatışım verildi suni sancıyla normal doğum olacak . Tabi öncesinde kendi gelmek isterse o ayrı 😊
B_simla 00sbl00 benimde bu gidişle sancı verilecek çarşamba yada cuma nişanım yeni geldi bir umut sancı bekliyorum ☺️
Cevahir53 B_simla benim geliyor kızlarrr son iki saat sancım oldu hastaneye geldim ameliyata alınacağım dua edin
B_simla Cevahir53 benimde nişanım geldi beklemedeyim Allah bir avazda kurtarsın sağ Salim kavuş bebeğine🌸
00sbl00 B_simla yarın sabah 6 da yatışım verildi ama şuan sanki sol kasık tarafımda hafif bir ağrı var yürürken bakalım hayırlısı hepimiz için ☺️
Gamze3406 Feridenurr plasenta akreata var bende, plasenta rahim ve mesaneye yapışmış. Malesef kolay bir doğum olmuyacak.
Gamzzkan Firdooo409 bacım sen Eylül annesi olmuyorsun haberin olsun 😂 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Firdooo409 Gamzzkan konu başlığı önce sadece “ şafak kaç “ olarak görünüyordu o zaman yazdım 90 gün diye daha sonra Eylül anneleri Şafak kaç olarak değiştirilmiş :) Teşekkür ederim hepimize inşallah
Filiz-02 Nursima6761 kızlar suyum azalmıştı iki gündür yatıyorum hastanede ciğer geliştirici iğne yaptılar doğuma alınıcam 10 da dua edin