Figen_Can Nursima6761 Bizim de 8 günümüz kaldı rabbim hayırla sağlıkla kolaylıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
iLKanne34 Uygulamaya göre 23 ama normal istiyorum haftaya kontrolüm var o zman bi aksilik çıkmazsa normal olacak inşallah çatı muaynesinde bebişimizin kilosu biraz çok doktorumuz %50 olarak konuştu normal doğum olasılığını hayırlısıyla gelsin bakalım 🤷♀️
Gzm34 Tubadefne2019 bende gebelik tansiyonu çıktı ve galiba gebelik zehirlenmesi de var 24 saatlik idrarda protein değeri yüksek çıktı. Tansiyon ilacı kullanmaya başlamama rağmen tansiyonum düşmedi ve bebeğin gelişimini de engelliyor bu durum, o yüzden doktorum almamız lazım dedi salı günü sezaryen ile doğum olacak mecburiyetten.
Adbakdbwhdakdb Nursima6761 39+0 haftalık olduk ama gelmeye niyeti yok eğer böyle devam ederse kaçıncı haftada suni sancıyla başlatırlar doğumu 🥹
00sbl00 Doktora gittik bugün. 39+2 olduk nst sancım yok fakat suyu biraz bulanık olduğu için Salı gününe yatışım verildi suni sancıyla normal doğum olacak . Tabi öncesinde kendi gelmek isterse o ayrı 😊
B_simla 00sbl00 benimde bu gidişle sancı verilecek çarşamba yada cuma nişanım yeni geldi bir umut sancı bekliyorum ☺️
Cevahir53 B_simla benim geliyor kızlarrr son iki saat sancım oldu hastaneye geldim ameliyata alınacağım dua edin
B_simla Cevahir53 benimde nişanım geldi beklemedeyim Allah bir avazda kurtarsın sağ Salim kavuş bebeğine🌸