sevdasevda eMineHrn3807 Duyguanneoluyor Sezgin Tontisannecik minnakannesi38 Pars Cansugomur Deletedmom197 kızlar hepimiz heyecanla beklıyoruz hepımızın çoğu gitti azı kaldı Rabbim bebişlerimizi bir an önce kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah 😊 hepımız mükemmel bir anne olacak inanıyorum 😊🥰
sevdasevda yamacinannesi sağ Salim kucağına al yeter ki bebişini canım sezeryan normal onemlı degıl yemın ederım . Ben korkuyorum mesela ama dıyorum artık sezaryan da olsa olsun artık yeter ki sağlıkla gelsın yavrum
sevdasevda minigin_annesi çok heyecanlı 🤣 ilk önce kim doğuracak 🤣 şaka bir yana çok tuhaf oluyor insan günler gectıkce 😊
Halima sevdasevda Ilk hamileligimde zaman nasil gecti anlamadim bir bakdimki doguma 5gun qalmis😂Ama simdi gecmiyo zamannn🙄
mer 67 gunum var iste az kaldi cok sukur sag saglim almayi nasip etsin hepimize insallah 🙏 doktora sorup ogreniyormusnuz digucak gunu ?
sevdasevda mer doktor söylüyor canım son adet gününü soruyor haftana bakıyor ve hesaplıyor benım doktorum öyle yapmıştı ve gerçekten de doğru nisana gelıyor 😊
sevdasevda NurayErguden bencede yani sağlığınız için 😊 ben bile enerji doluyken daha bu haftalarda evde boş boş dolanıyor duruyorum öyle bi halsizlik var
sevdasevda Reyyan1310 öyle canım da istıyorum taşınmak oturduğumuz evden pek memnun degılım açıkcası çok sorun yaşadık sobadan bacadan 😏 taşınsak iyi olur ama olmazsa da sağlık olsun