sevdasevda mer doktor söylüyor canım son adet gününü soruyor haftana bakıyor ve hesaplıyor benım doktorum öyle yapmıştı ve gerçekten de doğru nisana gelıyor 😊
mer sevdasevda marta geliyor benimkide ama 5 ileri gidiyorum ondan dedim onu soylicem belki farkli tarih soylebilir.
Sudem sevdasevda evet cnm ilk gebelik 😍 ilk gebelik ve kız erken gelir dediler nerdeee haha 😂 senin ilk gebelikmi kuzum💓
sevdasevda NurayErguden bencede yani sağlığınız için 😊 ben bile enerji doluyken daha bu haftalarda evde boş boş dolanıyor duruyorum öyle bi halsizlik var
sevdasevda Reyyan1310 öyle canım da istıyorum taşınmak oturduğumuz evden pek memnun degılım açıkcası çok sorun yaşadık sobadan bacadan 😏 taşınsak iyi olur ama olmazsa da sağlık olsun
Sudem sevdasevda ayy ne merak ediyosundur simdi kuzum 😍 o günlerimi hatırladım ne guzeldi 😍 sağlıkla kucağımiza alalım kuzucukları💓😍
sevdasevda 23Zumra geçer canım İnan bana benim ilk gebelık ve devamlı evdeyım ona rağmen nasıl gectı 97 oldum anlamadım 🤷♀️🥰
23Zumra sevdasevda ya benimde ilk gebelik hic disari cikmiyorum bazen diyorum yatimda birgun daha azalsin ama yemek var temizlik var utu var 😐
sevdasevda Sudem hiç sorma hep saklıyor kendını en son özele gidecem 97 gün kaldı cınsıyet bellı degıl 🤣 o degıl ınanır mısınız daha birsey almadım alısverıs oda canımı sıkıyor 😑 strese bağladım
Sudem sevdasevda bosver cnm varya son zamanlarda öyle koşturman oluyoki heleki onları yıkayıp utulemek 🤦♀️ hiç vaktin olmuycak tadini cikar kuzum 💓😁