Deletedmom197 sevdasevda 72 ama bence zaman hiç geçmiyor. Miniğimi çok özlüyorum hemen zaman geçsede kollarıma alsam diye bekliyorum 😊
sevdasevda eMineHrn3807 Duyguanneoluyor Sezgin Tontisannecik minnakannesi38 Pars Cansugomur Deletedmom197 kızlar hepimiz heyecanla beklıyoruz hepımızın çoğu gitti azı kaldı Rabbim bebişlerimizi bir an önce kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah 😊 hepımız mükemmel bir anne olacak inanıyorum 😊🥰
Sezgin sevdasevda amin canım herkes bebeğine sağ salim kavuşsun inşallah zaman yaklaştıkça insan daha da sabırsızlanıyor😍😍😍
minigin_annesi sevdasevda Ayni benim gibi devam ediyorsunuz😁son 97gun 😍😍😍az kaldi minnoslarimiza kavusmaya🙏😍Sag salim kurtulalim insallah🙏😄
Tugbacelikk35 sevdasevda amin amin inşallah göz açıp kapatmadan geçti son günler bekletiyor oldu olcak derken inşallah sizde sağsalim alırsınız kucağınıza ☺️😊
Zbyde Burcink zaman durdu sanki 😢 bide bana az önce karnın çok yukarda senin zamanın daha var demezler mi ??? Zaten geckiyor zaman bide uzerine bu söz....söylenecek bise yok
eMineHrn3807 sevdasevda Son 57 🙊🙊 Zaman Geçiyor Ama ben daha Sabırsızm Oğlumu merak ediyorum özlüyorum degişik bir duygu ☺💙