GamzeCan Aselnaz33 bakalım ben ne olacamm erken doğum riskim var benmde🤗 bebisin kilosu gelisimi nasıl😊
Aselnaz33 GamzeCan 24 ocakta gidecem kontrle o zaman 33 haftalık olucam post açarım .. senin ki kaç kg
sevdasevda Zbyde aynen çok tuhaf bir his . Ben bunca zaman hiç annelık duygusu hissetmiyorum dıyordum ama hareketlerini hissedene kadar 🥰 elim hep göbeğimde yolda yürürken karnımı tutarak yürüyorum sanki düşecek oradan 🤣
sevdasevda Reyyan1310 yeter ki hızlı geçsin birimde olacak herhalde taşınma olayı belkı benımde hızlı geçer 🤣
yamacinannesi sevdasevda hayır canım hiç bir belirti yok. Bebek aşağıya inmedi. Kafası da büyük olduğu için sezeryana karar verdik. Normalde şafak 10 du ama pazartesi alıcak kilosu iyi olduğu için
sevdasevda Sezgin kız görüyorsun İnan ki burada hepımız düne kadar 100lerdeydik ben ki hep evde duruyorum buna rağmen ne çabuk gectı anlamadık 🤷♀️🤣 ikili rakamlara düşmene çok az kalmış 🥰 sağlıklı olsun bebiş yeter ki 😊
sevdasevda AlininAysesii o zamanlar bile nasıl geçiyor su gibi anlatamam Rabbim yardımcımız olsun evlatlarımıza sağ Salim kavuşalım 🥰
Sezgin sevdasevda amin canım herkes bebeğine sağ salim kavuşsun inşallah zaman yaklaştıkça insan daha da sabırsızlanıyor😍😍😍
sevdasevda yamacinannesi sağ Salim kucağına al yeter ki bebişini canım sezeryan normal onemlı degıl yemın ederım . Ben korkuyorum mesela ama dıyorum artık sezaryan da olsa olsun artık yeter ki sağlıkla gelsın yavrum