Tugbacelikk35 Bizimde son 25 prensesimize çok çabuk geçti zaman dün gibi kucağımıza almamıza sayılı günler 😊 🎀🎀
sevdasevda Tugbacelikk35 bende olsam 25 hemencik 🤣 hamilelik çok çabuk gecıyormuş meğer 😊 az kalmış senınde kuzum Rabbim yardımcın olsun inşallah 😊
Zbyde sevdasevda hayır çekip çıkarma gibi sansm olsa yapacam heralde 😊 öpüp koklamak yemek istiyorum onu artk 😊😊 hiç görmediğin birini özlemek degisik ama ne muhteşem bi duygu ya
Tugbacelikk35 sevdasevda amin amin inşallah göz açıp kapatmadan geçti son günler bekletiyor oldu olcak derken inşallah sizde sağsalim alırsınız kucağınıza ☺️😊
sevdasevda AlininAysesii o zamanlar bile nasıl geçiyor su gibi anlatamam Rabbim yardımcımız olsun evlatlarımıza sağ Salim kavuşalım 🥰
Aselnaz33 sevdasevda 32+2. 57 gün diyor ama ben sezeryan olucam şubat sonu doğum yani gelecek ay 38 haftda 🤗
GamzeCan Aselnaz33 bakalım ben ne olacamm erken doğum riskim var benmde🤗 bebisin kilosu gelisimi nasıl😊
sevdasevda Zbyde aynen çok tuhaf bir his . Ben bunca zaman hiç annelık duygusu hissetmiyorum dıyordum ama hareketlerini hissedene kadar 🥰 elim hep göbeğimde yolda yürürken karnımı tutarak yürüyorum sanki düşecek oradan 🤣
sevdasevda Reyyan1310 yeter ki hızlı geçsin birimde olacak herhalde taşınma olayı belkı benımde hızlı geçer 🤣