2209 gozde-mom merhaba benim de bebeğim 6. Haftda kese var çok güzel dedi doktor 7. Haftada görünmedi bu haft 8. Hafta yarın kontrolüm var ama 21 Temmuz adet tarihimdi ama ben 14. Günü yumurtlama döneminde ilişki oldu eşimle planlı olduğu için ve bunu doktora söylemedim doktor da 7. Hafta bebeği görmem lazımdı hoşuma gitmedi bu durum dedi. Normal midir
imcakir Saryaa yani nu bence kişiden kişiye değişen bi durum. Ve sağlıklı olmaz gibi. Mesela benim gecikmemin 5. Günü, adet öncesi 6 güne kadar çıkan test aldım bide daha hassas olan ama silik çıktı belki normal test yapsam çıkmazdı bile
Annelikmghb imcakir canım saglik ocaginda yaptirdigin tahlil sonuncu 2 is gununde sisteme düşüyor bilgin olsun saglik ocagina gitsen ogrensen daha iyiydi benimde basima geldi çünkü
imcakir 2209 aaaa hadi bakalım ya benim kaç çıkacak korkuyorum da bi yandan çıkmaz felan diye Hayırlı olsun sizinde ☺️☺️☺️
Beyazem- Saryaa 8 gün erken bence benim 4 gün var kaset test ile yaptım negatif çıktı gecikmeyi beklemek en sağlıklısı.. diğer türlü insan üzülüyor..🥹
Aysecaglayan1 Saryaa sen devam et umudunu sakın kaybetme tamam mı olucak inş rabim tez zaman da o müjdeli en hayırlı haberi alırsın
imcakir Ferman21 Ay hiç sorma ya sanki inadına çıkmıyormuş gibi bir de😂. Vallahi böyle olacağını bilsem özele giderdim
rozamomy imcakir sağlık ocağında genelde sonraki gün düşüyo 🥲 keşke erken görseydin yazdığımı ama neyse olsun 😊
Pera-k Bende merak edip baktım şimdi de :) acilden gidip yaptırmıştım ben akşam 1-2 saate çıkmıştı. Çok sabırsızlanıyorsanız öyle yapın. Genelde sağlıknocağında 1 gün sonra çıkıyor
imcakir Pera-k ya sabırsızlıktan da değilde burada beklerken heyecanlandık ahshaha😂 bide akşama düşer e nabıza diye ona aldandım olan oldu artık sabaha çıkar herhalde 😒