Aysecaglayan1 imcakir ya benden boyle çıkmıştı bende daha adetim bile gecikmeden ben adetime 4 gün kala yaptım böyle silik çıktı kan verdim hamile olduğumu öğrendim inş sende hamilesindir
Aysecaglayan1 Saryaa sen devam et umudunu sakın kaybetme tamam mı olucak inş rabim tez zaman da o müjdeli en hayırlı haberi alırsın
Annelikmghb imcakir canım saglik ocaginda yaptirdigin tahlil sonuncu 2 is gununde sisteme düşüyor bilgin olsun saglik ocagina gitsen ogrensen daha iyiydi benimde basima geldi çünkü
imcakir KIZLAR BU SONUÇLAR GÖRÜNÜYOR BETAYI GÖREMEDİM DAHA ÇIKMADI Mİ acaba? Bide idrar yolu enfeksiyonu var galiba internetten baktım oymuş bundan pozitif çıkar mı acaba baya da yüksek değeri😣 B12 vs de bakmıştı mesela oda yok çıkmadı mı ki onlar
Aysnragc imcakir yoğun idrar yolu enfeksiyonunuz var ilaçlar çare olmuyor bebek küçük olunca zaten ağır bisey vermiyorlar sadece günde 3 litreye yakın su için benimde hamileliğin ilk haftası vardı şimdi sıfır sadece suyla bitti
Burc_ Canım e nabızdan hastalıklarıma gir oradan aile hekimine muayne olduğun yere gir hastalıklarım sonuçlarım işlemlerim yazar oradan beta sonucun çıkmış mı çıkmamışmı öğrenebilirsin yada sabahı bekle