Nazli_3009 imcakir ben tıklayınca sana attığım sayfa açılıyor tc ve doğum tarihi giriyorum direkt çıkıyor neden böyle oldu anlamadım canım şansına
BelginK Eğer hastanede yaptırdıysan ara , ben acilde yaptırmıştım orayı aradım direkt bana söylediler. Sisteme çok geç düşüyor. Ve testine göre bu arada kesin hamilesinnn benimde aynı çıktı 5 haftalık hamileymişim bilmiyordum
imcakir BelginK sağlık ocağı ya, pişman da oldum bilsem özele giderdim vaktim yok sağlık ocağı yakın diye gittim Hadi bakalım ya🥹🥲
Defnezumramom imcakir benimde böyle olmuştu çizgi 6 haftalık hamileymişim benimkide normal tesste silik çıkmıştı bunda net belli olmuştu seninde 4 yada 5 haftalık gibi
gozde-mom imcakir geç döllenme olmuş canım.gebelik var aynı durumu bende yaşadım.ultrasonda gözükmeyebilir kan testinde direkt çıkar diye düşünüyorum bence bi kan vermelisin şimdiden hayırlı olsunnnnnn
2209 gozde-mom merhaba benim de bebeğim 6. Haftda kese var çok güzel dedi doktor 7. Haftada görünmedi bu haft 8. Hafta yarın kontrolüm var ama 21 Temmuz adet tarihimdi ama ben 14. Günü yumurtlama döneminde ilişki oldu eşimle planlı olduğu için ve bunu doktora söylemedim doktor da 7. Hafta bebeği görmem lazımdı hoşuma gitmedi bu durum dedi. Normal midir
Saryaa Merhaba adetime 8 gün var ve çok fazla bel ve kaşık ağrısı var şimdi erken gebelik testi yapsam sonuç alır mıyım
imcakir Saryaa yani nu bence kişiden kişiye değişen bi durum. Ve sağlıklı olmaz gibi. Mesela benim gecikmemin 5. Günü, adet öncesi 6 güne kadar çıkan test aldım bide daha hassas olan ama silik çıktı belki normal test yapsam çıkmazdı bile
Beyazem- Saryaa 8 gün erken bence benim 4 gün var kaset test ile yaptım negatif çıktı gecikmeyi beklemek en sağlıklısı.. diğer türlü insan üzülüyor..🥹