pamuk_anne GozdeCemre bu size sarmak değil had bildirmek hanımefendi. Edebinizi takinip insanlara saygı duymayı öğrenin. Kaç kişinin kalbini kırdınız durduk yere. Bence durup bir düşünün, fark edeceksiniz üslubunuzdaki hatayı.
GozdeCemre pamuk_anne 😂😂😂had bildirmek mi ya sen kalp kırrma görmemişsin sana denilen bir olay bile yoktu ortada ayrıca sen kimsin ki haddimi bildireceksin burda herkes pek meraklı olaylara atlamaya
Buurcuu pamuk_anne ben kendisinin yaptığını yapmayıp saygısızlık olmasın diye kendisine düzgünce cevap vermiştim benim yerime siz söylediniz teşekkür ederim ama anlaşılan arkadaş hala anlamıyo size de öyle cevap veriyor
GozdeCemre Sinem21 ya ben aslında Kötü birşey demedim hamilelikte zayıflamaya çalışmanızı anlamıyorum dedim sonra niyeyse herkes bir muhalefet olunca ister istemez uslupta değişiyor
031965 Zayıflamak değil ama hareket gerekli ve leslie 1 mile hiç de zor değil bi ileri bi geri gidip geliyorsun millet hamilelikte ne sporlar neler yapıyor ha temizlik yapmışsın ha leslie. Videoyu görmeden yargılamayın :) ben yapıyodum başlarda ama şimdi bıraktım belki bi daha başlarım
Buurcuu Sinem21 şöyle ki; hamilelik boyunca sadece kalçamdan basenlerimden kilo aldım ve bu durum gerçekten can sıkıcı🙄benim bahsettiğim spor da bacaklara yönelik belki bi faydası olur diye düşünmüştüm
031965 Buurcuu evet yaparsın ya zaten vücudunu bebeğini dinlersen zorlanacağın hareketi yapmazsın. Ben göbeğime yüklenecek bi hareket olduğu zaman onu yapmak yerine ileri geri yürüme hareketi var ritimli onu yapıyodum mesela 😄
Buurcuu 031965 yani zorlanıcağım hareketi yapmam ki öyle çok zor şeyler de yok gibiydi sonlarını çok izlemedim belki oralarda vardır bilmiyorum😀
Hanus Kızlar bence kendinize gelin, burada dertleşmek, bilgi edinmek için varız. Öyle değil mi? Ne gerek var kavgaya tartışmaya kalp kırmaya? Gerçekten böyle şeyleri gördükçe artık kaldıramıyorum ya. Herkes her şeyi sormakta öZgür @GözdeCemre hanım. Sataşacak yer aramayın. Gereksiz polemiğe giriyorsunuz.
Babybili Buurcuu canım hamileyken pilates ve yogayı daha uygun görüyorlar internette onu da bulabilirsin istersen incele. Şimdiden hayırlı bir Doğum olmasını dilerim. 🧿
Pelinizm Buurcuu Leslie yerine daha hafif hamilelere yönelik hareketler yapabilirsin evde canım videolar var , Allah korusun zorlama kendini sakın
Tuba-Sahra Buurcuu bence yapabilirsiniz bı riskiniz yoksa cünki sizi olumsuz yönde etkiliycek hareketleri yok
Zmraemr Buurcuu Facebook ve instagramda Gülten gökkuş ağrısız doğum sayfası var orada yapılacak videolar var bş bak istersen 😉
AlininAysesii Leslie’yi biliyorum evet ciddi kilolar veren var bu yöntemle ama dışarı çıkıp temiz havada yürümek daha mantıklı bence, yürüyüşün ne zararı olacak
Buurcuu AlininAysesii ya tabiki yürüyüş daha faydalı açık hava..ama soğukda gerçekten çıkasım gelmiyo 🙄