Buurcuu Kızlar daha önce duydunuzmu bilmiyorum ama ben ilk defa duyuyorum evde yürüyüş hareketleriyle zayıflama diye 😀 bende başlamayı düşünüyorum ama hamileler için uygunmu bilemedim yapan ve fayda gören var mı?
Zmraemr Buurcuu Dr unuza danışın ama ağır egzersizler önerilmiyor. Yürüyüş zaten hamilelikte öneriliyor da bu bahsettiğinizi duymadım. Bol su için hamur işi vs yemeyin ben 38 haftalığım 7 kilo aldım. Ama hiç aman yememeyim kilo alırım diye dert etmedim hamur işi yağlı ağır şeyler tüketmemeye dikkat ediyorum
Pelinizm Buurcuu Hamilelere uygun bir spor değil kolay gibi görünse de zorlayıcı bir spor aslında onun yerine dışarı çıkıp hafif tempoda yürüyünüz
Buurcuu GozdeCemre zayıflama çabası değil spor amaçlı..hamileyiz diye de kilomuza dikkat etmiycez diye bişey yok!
Sinem21 GozdeCemre ne bu celal Gözde hanım hareket berekettir ne kadar hareket o kadar kolay Doğum ne kadar sağlıklı bir gebelik o kadar sağlıklı bir bebek ☺️
GozdeCemre Buurcuu yazdığın mesajın farkında değilsin galiba gebelikte zayıflama diye yazmışsın kiloma dikkat etmen ayrı birşey hamileyken zayıflamaya kalkman ayrı birşey
GozdeCemre Sinem21 arkadaş kolay doğum için değil hamilelikte zayıflama diye belirtmiş farkındaysan ever ne kadar hareket o kadar doğum Kolay olur ama hamilelikte zayıflama çabası değişik sana ne oldu da avukatlığa soyundun kızın ağzı yok mu😂
Buurcuu Zmraemr yok hreketler öyle zor değil int bi açıp bakın isterseniz güzel☺️ Yürüyüş dediğiniz gibi önemli ama havalar çok soğuk işte 🙄onun içşn evde yapabilicek şeyler arıyorum😀
Medusa GozdeCemre arkadaşın dediği videonun başlığı gerçekten Leslie ile evde yürüyerek zayıfla ama 😅 yürüsek zayıflar mıyız gibi sormamış sanki tam. Bazen çok yüksek kiloda hamile kalan anneler oluyor belki ondan da sormuş olabilir 🤷🏼♀️
Sinem21 GozdeCemre sana ne oldu niye muhalifliğe soyundun😒 ne çirkin bir üslup tartışır tarz da ilginç gerçekten belki yüksek kilo da hamile kalmış ve çok fazla almak istemiyor bilemezsiniz ılımlı yorumunuz yoksa yapmayın daha iyi karsınızdaki kişi hamile bi bayan insanı strese sokmaya gerek YOk diye düşünüyorum 🤦♀️
Buurcuu GozdeCemre gebelikte zayıflama diye bişey demedim ben evde yürüyüş hareketleriyle zayıflama dedim o da söylediğim sporun adı..ayrıca hamileyken zayıflamak istesem kime ne!
GozdeCemre Medusa evde yürüyerek zayıflama yapıp fayda gören var mı ? Burdan ben direk bunu anlıyorum 😂 bazı hamileler çok takıntılı bence hamileliği kolaylaştırmak için bir çok spor dalı var rahatlatan kolay doğumu sağlayan evde yürüyerek zayıflamak ayrı birşey bence 😌😂bide hamileuiz diye kilomuza dikkat etmeyelim mi diyor bana önüne Geçeni ye sonra gebelikte zayıflamaya çalış değişik ya 😂
kalbiyolojikanne Leslie basit bi spor gibi görünüyor ama oldukça zorlayıcı bütün hareketleri karnını içine çekip yapmak zorundasın. O yüzden hamilelere uygun olduğunu düşünmüyorum.
Soylu Hamile kalmadan önce yapmıştım ben ama hamile kaldıktan sonra yapmadım bacakları karna çekme gibi hareketler var bazen tempo artıyor doktorunuza sorun yinede ama bence riske atmaya gerek yok en kisasi 45 dk onun yerine dışarıda temiz havada yapacağınız 20 30 dk lık hafif tempolu yürüyüş sıze daha iyi gelir diye düşünüyorum 😊
Zmraemr Buurcuu Facebook ve instagramda Gülten gökkuş ağrısız doğum sayfası var orada yapılacak videolar var bş bak istersen 😉
Medusa GozdeCemre ya aslında mesela benim gibi çevresinde yürüyüş yeri imkanı olmayanlar hafif templu deneyebilir arkadaşın dediğini. Normal tempoda mümkün değil çok hızlı ben denemiştim. Onun dışında evet evde hamile pilatesi/yogası videoları ile de yapmak mümkün 👶🏻
pamuk_anne GozdeCemre cok acayip bir üslubunuz var. Ayıp yani, soru gayet normal bir soru. Katilirsiniz veya katilmazsiniz ama üslup ne kadar mühim bir şey. Karşınızdaki de hamile birisi sonuçta. Üzgünüm ama normal cevaplar veremeyecekseniz hiç cevap vermeyin. Hala da uzatıyorsunuz okurken sizin yüzünüzden benim içim sıkıldı. Edep ya hu.
Buurcuu pamuk_anne ben kendisinin yaptığını yapmayıp saygısızlık olmasın diye kendisine düzgünce cevap vermiştim benim yerime siz söylediniz teşekkür ederim ama anlaşılan arkadaş hala anlamıyo size de öyle cevap veriyor
Buurcuu Pelinizm izledim zor durmuyordu aslında ama yapınca farklı oluyo demekki☺️ Yürüyüşe de havanın soğuklupundan cesaret edip çıkamıyorum 😀
pamuk_anne GozdeCemre bu size sarmak değil had bildirmek hanımefendi. Edebinizi takinip insanlara saygı duymayı öğrenin. Kaç kişinin kalbini kırdınız durduk yere. Bence durup bir düşünün, fark edeceksiniz üslubunuzdaki hatayı.
Pelinizm Buurcuu Leslie yerine daha hafif hamilelere yönelik hareketler yapabilirsin evde canım videolar var , Allah korusun zorlama kendini sakın
GozdeCemre Sinem21 ya ben aslında Kötü birşey demedim hamilelikte zayıflamaya çalışmanızı anlamıyorum dedim sonra niyeyse herkes bir muhalefet olunca ister istemez uslupta değişiyor
Buurcuu Sinem21 şöyle ki; hamilelik boyunca sadece kalçamdan basenlerimden kilo aldım ve bu durum gerçekten can sıkıcı🙄benim bahsettiğim spor da bacaklara yönelik belki bi faydası olur diye düşünmüştüm