Aleynaz06 23 Eylül doğum günüm 🙈🩷 Sağlıcakla gelsin inşallah bebişiniz, terazi burcu etkilerini iliklerine kadar yaşayacak bir bebiş geliyor 😂🩷
Simge22 Aleynaz06 yaaa öyle mii amin inşallah güzelim 😚 gelsin bakalım prenses nasıl bir minnoş olacak acaba 😆🤗
Simge22 Cans15 kesinlikle canım iyi geldik şu zamana kadar vallahi bu yaz çok sıcak geçti yinede çok şükür atlattık artık kavuşma vakti geldi ☺️☺️☺️
Simge22 Aysegul2237 kuşum benimde bebiş 2 haftada 250 Gr almıştı bence normal şuan kaç kg bilmiyorum en son 3200 dü
Aysegul2237 Simge22 şuan kilosu iyi çok şükür normalde 400 gr gidiyordu haftalık ondan endişe ettim sanırım neyse sağlıklı olsunlar inşallah 🤲 daha da kilo alırsa normal doğuramam sanırım en iyisi çok almaması 🙈
Havva_6165 Simge22 bende birazdan sıcak suya giricem inşallah fayda eder hurmanın faydası oldu mu sizde
Simge22 Havva_6165 valla canım çatı muayenesi yapmadığı için açıklık varmı yokmu bilmiyorum doktor bakmadı tek nstye soktu pazartesi artık nekadar açıklık var görücem
Simge22 SelmaCgn amin inşallah ☺️ hadi rabbim bir avazda kurtarsın inşallah güzel doğumun olsun inşallah 😚
Nzlelms Simge22 günaydın sezaryen günü mü aldın? Dun benim suyum gelmeye başladığı için hastane yatış oldu gece