Cans15 Bizde 23 eylüle gün aldık 35+2 doğum olcak inşallah önden gittiği için gelişimi iyi dedi doktor normalde 5 ekime alırz dedi ama ben artk çok ağırlaştım ve erken doğum riskine karşı hep uzandım kavuşalım istiyorum
Simge22 Cans15 çok şükür Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😚 evet bu yazı böyle atlattık iyi zamanda geliyorlar havalar düzeliyor yavaştan ☺️ Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah
Epifizbezi Cans15 bende 36+3 üm çok ağırlaştım ve bebek hareketi az gelişimi nasıl önde oluyor acaba şuan kaç haftalıksınız bende danışayım doktoruma
Havva_6165 Simge22 bende birazdan sıcak suya giricem inşallah fayda eder hurmanın faydası oldu mu sizde
Simge22 bussra-23 tam 40 haftalık olmuş oluyor canım doktorun dediğine göre adet tarihi baz alınıyor yoksa önden gidiyordu benim bebik
Simge22 BebekHrcn yaaa kaç haftalık senin bebiş rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😚 Başak burcunu bende çok seviyorum 😚 ayy gelsin sıpalar ☺️
sacmalamakizim Simge22 İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım, Allah yardımcın olsun, sancıların nasıl pekii hâlâ düzensiz mi?
Simge22 sacmalamakizim amin inşallah canım evet sancılar pek düzenli değil dünden beri rahimde çok bıçak saplanması gibi bir ağrı var gün içinde hep oluyor pazartesiye kadar ne olur bilemiyorum inan ☺️
Cans15 Simge22 Amin hepimizi inşallah onlar için değer sağlıklı olsunlar bize yeter 🌸 erken mi diyorum sonra yok yok iyi dayandık diyorum gelsin de mis kokusunu içime çekeyim
Simge22 Cans15 kesinlikle canım iyi geldik şu zamana kadar vallahi bu yaz çok sıcak geçti yinede çok şükür atlattık artık kavuşma vakti geldi ☺️☺️☺️
Aysegul2237 24 eylüle gün verdi bizimde o zamana kadar gelmezse suni sancı ile başlatacak doğumu 2. Doğumum ama gene de tedirginim niyeyse bide 1 haftadır bebiş 100 gr anca almış normal mi ki?
Simge22 Aysegul2237 kuşum benimde bebiş 2 haftada 250 Gr almıştı bence normal şuan kaç kg bilmiyorum en son 3200 dü
KRabia7 Aysegul2237 benimkide oyle normalde her hafta 250 alırdı 10 günüm kaldi neden bu kadar az aldi anlamadım
Aleynaz06 23 Eylül doğum günüm 🙈🩷 Sağlıcakla gelsin inşallah bebişiniz, terazi burcu etkilerini iliklerine kadar yaşayacak bir bebiş geliyor 😂🩷
Simge22 Aleynaz06 yaaa öyle mii amin inşallah güzelim 😚 gelsin bakalım prenses nasıl bir minnoş olacak acaba 😆🤗
Aysegul2237 Simge22 şuan kilosu iyi çok şükür normalde 400 gr gidiyordu haftalık ondan endişe ettim sanırım neyse sağlıklı olsunlar inşallah 🤲 daha da kilo alırsa normal doğuramam sanırım en iyisi çok almaması 🙈