Alpmom__ Premsems en yakın arkadaşımın adı da Aybüke . Karakter olarak da fizik olarak da çok beğeniyorum kendisini 🥹
ayse2205 Premsems kardeşimin ismi aybüke 24 yaşında hiç sorun yaşamadı. Bence çok az koyulan bi isim değil çevremde de bi kaç aybüke var 😁
Premsems ayse2205 evet son zamanlarda baya yaygınlaştı hemde şehit öğretmenimizin ismi olduğu için de ayrı seviyorum ismi
Aybukealtintas Premsems merhaba ☺️33 yaşındayım bir sorun olmadı bugune kadar ismimle alakali ama sizin ne gibi bir şüpheniz var anlamadm
Premsems Aybukealtintas Benim şüphem yokta çevremde okul döneminde sorun yaşar eski bir isim falan diyenler oldu o yüzden moralim bozuldu biraz
Aybukealtintas Premsems Ben kendime herhangi bir sorun yaşamadım yaklasık 18 yıllık eğitim hayatımda 🤷🤭
Rumuz36 Premsems eski isim değil ki Aybüke nine hiç duymadım mesela Aksine harika bir isim secmissiniz. Diğer isimlere göre bir tık az olması avantaj bence. Adıyla yaşasın sağlıkla gelsin 🤲
Tugcecimbisn Premsems kız eski isimli çocuklar sorun yaşayacak olsa ayşeler zeynepler fatmalar napsın aybüke ismi çok normal ve güzel bir isim
ozgmom Premsems Benim kuzenimin adı Aybüke ve her duyan çok güzel bir isim diyor. Hiçbir sorun yaşamadı aksine baya beğeniliyor☺️
Premsems ozgmom valla baya aybüke varmış bu postuma baya aybüke isim geldi dedikleri gibi çokta nadir isim değilmiş 😊bencede çok güzel isim 🥰