seyma0661 Premsems eltim yeni koydu bebeğine. Neden sorun yaşasın ki bilinmeyen o kadar çok isim varken. Aybüke az bilinen de bir isim değil bana göre. Şehit öğretmenimizden geliyor akla en basiti 🥺
myavocado Premsems Aybüke yıllardır, baya yaygın kullanılan bir isim aslında sizin çevrede mi yok acaba. Benim üç dört arkadaşım var bu isimde, ailede de iki tane var, günlük hayatta da baya karşılaşıyorum Aybüke ismi ile
Amanbedunya Premsems ilk hamilelikte kız olduğunu öğrendm Aybüke dedim içime çok sindi sonra da değiştirmedim şuan 4 yaşında kızım bence çok güzel bi isim . Eğer siz beğendiyseniz kimsenin lafına bakmayın sonuçta insanlar konuşmak için konuşuyor
senanurtn Premsems ortalik mirza ve miran dolu, onlar ideolojik degil de Aybüke mi ideolojik olacakmis, isine baksin herkes Aybüke harika bir isim
Meliyda Premsems yaygın değil mi?? Benim çevremde 10 kişiden 7 si aybüke 😅 hastaneye gidiyorum illaki 2 3 aybüke ile karşılaşıyorum hatta eşimle şakasını bile yaptık bunun 2030 yılında aybükeler ülkeyi ele geçircek dedik
Premsems Meliyda Bizim çevrede pek yok nadir duyulan bir isim yadırgadılar sanırım, ama alışırlar sorun yok😀
gizem_krt Premsems ismim Aybüke. 35 yaşındayım. Bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım. İsimlerin ideolojik anlamlarının artık geride kaldığını düşünüyorum. Deniz ismi gibi mesela. İçiniz rahat olsun bence. Adıyla yaşasın 🫶🏻
Premsems gizem_krt Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim, peki aybüke isminin yanına ek isim tavsiye edermisin sence kullaışlı olurmu
Rumuz36 Premsems eski isim değil ki Aybüke nine hiç duymadım mesela Aksine harika bir isim secmissiniz. Diğer isimlere göre bir tık az olması avantaj bence. Adıyla yaşasın sağlıkla gelsin 🤲
04052016mh Premsems kullanımı az mı bence değil iki eltimin kızları Aybüke yanında ekleri farklı birde eşimin arkadaşının bebeği aybike daha duymuştum da aklıma gelmiyor ama bence git gide yaygınlaşıyor, ki az kullanılsa bile neden sorun olsun ki 😊
bahocum Premsems asıl çok yaygın isim sıkıntı bence. Çocuk okula gidince aynı isimden olma ihtimali azalır yaygın olmayan isimde. Ayrıca aybüke çok değişil bir isim de değil zorluk çıkaracak kadar.