Premsems Kızlar Aybüke ismini çok beğendim ama kıllanımı az olduğu için ilerde sorun yaşar çocuk diyenler oluyor, sizce sorun yaşarmı, başka isimlermi bakmalıyım, varmı aybüke tanıdığınız şimdiye kadar sorun yaşayan oldumu
B3-a6 Premsems cinsiyeti bilmiyorum ama kız olursa eşimde Aybüke ismini çok istiyor oğlumun adı da aybars
Aylaa123 Premsems ne alakası var sorun yaşamakla . Ayrıca az kullanılan bir isimde değilki çok var aybüke
senanurtn Premsems ortalik mirza ve miran dolu, onlar ideolojik degil de Aybüke mi ideolojik olacakmis, isine baksin herkes Aybüke harika bir isim
Premsems B3-a6 Bende çok beğeniyorum ismi hatta kapı süsü bile yaptırdım ama böyle söylemler moralimi bozuyor
gizem_krt Premsems ismim Aybüke. 35 yaşındayım. Bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım. İsimlerin ideolojik anlamlarının artık geride kaldığını düşünüyorum. Deniz ismi gibi mesela. İçiniz rahat olsun bence. Adıyla yaşasın 🫶🏻
Premsems Aylaa123 eski isim sorun yaşar falan diyip kafamı bulandıranlar oluyor malesef, bencede sorun yaşamaz
Lutulut Premsems Neden sorun yaşasın gayet güzel. Sise tavsiyem isim kararını verdikten sonra kimseye düşünüyoruz demeyin. Adı belli Aybüke diyin. Kafa bulandıran çok oluyor böyle
EdaCanAlp Lutulut ayyyy o kafa bulandıran yada direk eleştiren herkesi boğmak istiyorum sanki fikirlerini soran var ismi ne diyorlar düşündüklerimi söylüyorum ay o ne ay bu ne biçim 😅 allahtan ağızlarının payını veriyorum da bana dert olmuyor ama çok haklı söylemişsin 👏🏻
bussra-23 Sorun olacağını ilk defa duyuyorum benim kızımın ismide aybüke olucak bu arada inşallah kapı süsü vs herşeyini yaptırdım doğumu bekliyoruz artık hatta
Premsems bussra-23 bende yaptırdım kapı süsü hastane çıkışı isimli, moral bozmak için yapıyorlar sanırım
mrvasln Premsems çok güzel bir isim ben çok beğeniyorum etrafımda çok fazla var az degil yeni isimlerde en moda olanlarından biri denilebilir az kullanılsa bile koymanda ne gibi sıkıntı olacak aksine daha iyi
Nehir-Poyraz Premsems kız ben kendi ismimi bir iki kişide anca duydum daha güzel oluyo öyle neden sorun olsun
twinsmom__ Premsems ben çok kullanılmayan isim koymayı istemiştim her zaman Daha ayrıcalıklı geliyo Ki aybüke de artk sandığnz gibi kimsede olmayan bi isim değil Ben çok beğeniyorum güçlü karakter olur gibi bi his doğuyor bana aybükeler için😇
irem88 Premsems niye olsun bence çok güzel bir isim benim kızımın adıda İsra bize diyoki ne güzel yaygın bir ismim yok çok seviyor ismini