kindacute Gzmnur sakatatlar fazla tüketimde A vitamini zehirlenmesi yapabiliyor diyorlar, ben ciğer vs tüketmiştim küçük porsiyonlarda bir sorun yaşamadım. Tabi sürekli yenmeyecek ayda bir ikiden bir şey olmaz diye düşünüyorum. Mühim olan porsiyon kontrolü
Leyla93- Duruu3 Canım 6+4 üm doktorum cuma gunu cagırdıda persembede gıtsem olur o zaman 6+6 oluyorum😅
Duruu3 Leyla93- yaa sağlıkla gelsin inşallah hiç korkma ne yemek istersen ye ben hiç hiç bişey yiyemiyorum bulantidan 😁😥
Leyla93- Duruu3 Aminnn ınsallah 🙏🏻🌸 Ya inanmıcaksın benımde bugün bulantım basladı galıba bende yıyemıcem artık 😅
Duruu3 Leyla93- kuzum yaa biraz zor ama bebisleer için değer ya neyapalim ben eşime catiyorum hep senin yüzünden diye 🤣
Mervealya1992 Duruu3 bısey olduqu zaman hemen olmuyor zaten ilerkı haftalarda olur yada dogduktan snra olur yani bıdey yiyip içince tak diye oan olmuyor zaten :)
Duruu3 Mervealya1992 kuzum ben 3 ncü gebeliğim yani bilmiyorum ben yedim ve doktorum bişey olmaz dedi hergun olmadikca arada bir olur yiyebilirsin dedi maslalah bişey olmadı kişiden ksiiye değişir ama :))