Kubraalp67 Yemeseniz daha iyi ben doktoruma özellikle sordum yemesen daha iyi dedi çok çok canın isterse de çok iyi temizlenmesi ve pişmesi lazım demişti ama ben yine de korktum yemedim tabi.
Duruu3 Smr35 vala daha ilk ogrendigim zaman midye şırdan mumbar yedim haberim yokkende yedim bişey olmadı 8 haftalığım🤣
Mervealya1992 Duruu3 bısey olduqu zaman hemen olmuyor zaten ilerkı haftalarda olur yada dogduktan snra olur yani bıdey yiyip içince tak diye oan olmuyor zaten :)
KurabiyeninAnnesi123 Smr35 sürekli olmadikça yenile bilir kizimda yemiştim hatta hic sevmezdim kokusuna bile gelemezdm kizima hamileyken yedim ondan bu yana seviyorm mide kokorec sürekli olmadkça yenile bilir doktorunuza da sorun genelde sık olmadkca izin vere biliyorlar
kindacute Gzmnur sakatatlar fazla tüketimde A vitamini zehirlenmesi yapabiliyor diyorlar, ben ciğer vs tüketmiştim küçük porsiyonlarda bir sorun yaşamadım. Tabi sürekli yenmeyecek ayda bir ikiden bir şey olmaz diye düşünüyorum. Mühim olan porsiyon kontrolü
Leyla93- Duruu3 Canım 6+4 üm doktorum cuma gunu cagırdıda persembede gıtsem olur o zaman 6+6 oluyorum😅
Duruu3 Leyla93- yaa sağlıkla gelsin inşallah hiç korkma ne yemek istersen ye ben hiç hiç bişey yiyemiyorum bulantidan 😁😥
Leyla93- Duruu3 Aminnn ınsallah 🙏🏻🌸 Ya inanmıcaksın benımde bugün bulantım basladı galıba bende yıyemıcem artık 😅
Duruu3 Leyla93- kuzum yaa biraz zor ama bebisleer için değer ya neyapalim ben eşime catiyorum hep senin yüzünden diye 🤣
Duruu3 Mervealya1992 kuzum ben 3 ncü gebeliğim yani bilmiyorum ben yedim ve doktorum bişey olmaz dedi hergun olmadikca arada bir olur yiyebilirsin dedi maslalah bişey olmadı kişiden ksiiye değişir ama :))