Zeynepbenzer27 Benimde 39+2 ara ara çamaşırım ıslanıyor yaşıyan varmı aranızda bu durumu Perşembe günü kontrol var
Havva_6165 Zeynepbenzer27 bende bu durumu yaşadım cuma baktılar muayene etiler suyum iyidi herşey yolunda diyip gönderdiler
essra07 39+4 oldum gece 12’yi geçmesiyle. Bugün yani Pazartesi randevum var. Bebeğim kanala inmedi malesef. 2 haftadır bekliyoruz inmedi. Yaşancı sancılar nadiren oldu. Açılma da yok. Bu son kontrol. Hala aynıysa ertesi gün sezaryen için yatış yapılacak
Bedihauslu essra07 büyük ihtimal benim de salı sezaryen olacak Rabbım kolay şu gibi doğumlar nasip etsin
Mernana Bedihauslu 40+0 dan merhaba kızlar 😄 eylül bebekler çok nazlı çıktı ya gelmek istemiyorlar resmen benimde randevum yarın suni sancı için gün vericek inşallah kendi sancılarımız gelir
Bedihauslu Mernana inşallah birbirimize dua edelim kulun kula duası kabul olur sizinde sağlıklı şu gibi doğum olur inşallah
buseseymen Bedihauslu yaa bizim de okula yazdıralım mı diye sorup duruyor 😂 bu arada az önce nişanım geldi nişan gelince hemen doğum başlamıyor ama en azından yakın bir belirti mutluyum darısı sizin başınıza inşallah ❣️
Bedihauslu buseseymen inşallah ben doğumdan korkmuyorum sezeryan olup 2 çocuğum daha var onlarla ilgilenemedim diye korkuyorum bu ara nişaniniz geldiğini nasıl anladınız
buseseymen Bedihauslu Allah bağışlasın rabbim inşallah kolaylığını verir 🤲🏻lavobaya kalktım pembe sümüksü bir yapı gelmiş yapışkanlı gibi araştırdım nişanmış kisimde kahverengi sarı olabilirmiş