Tlyysf 33caglaunlu benimde salı randevum var 40 dolacak neye göre bekliyorlar 41 yatış verirmi bilmiyorum ama iyice zorlandım artık 🤦♀️
Bedihauslu buseseymen bugün biraz karnım ağrıyor o kadar başka hiç birsey yok eşimde dalga geçiyor askere gönderirken çıkaracaksın diye
buseseymen Bedihauslu yaa bizim de okula yazdıralım mı diye sorup duruyor 😂 bu arada az önce nişanım geldi nişan gelince hemen doğum başlamıyor ama en azından yakın bir belirti mutluyum darısı sizin başınıza inşallah ❣️
Tlyysf Bedihauslu salı günü 40+0 olacak randevu var dr kontrolü yatış verir diye umut ediyorum devlet hastanesi iyice zorlandım artık 😔😔
Zeynepbenzer27 Benimde 39+2 ara ara çamaşırım ıslanıyor yaşıyan varmı aranızda bu durumu Perşembe günü kontrol var
Havva_6165 Zeynepbenzer27 bende bu durumu yaşadım cuma baktılar muayene etiler suyum iyidi herşey yolunda diyip gönderdiler
essra07 39+4 oldum gece 12’yi geçmesiyle. Bugün yani Pazartesi randevum var. Bebeğim kanala inmedi malesef. 2 haftadır bekliyoruz inmedi. Yaşancı sancılar nadiren oldu. Açılma da yok. Bu son kontrol. Hala aynıysa ertesi gün sezaryen için yatış yapılacak
Bedihauslu essra07 büyük ihtimal benim de salı sezaryen olacak Rabbım kolay şu gibi doğumlar nasip etsin