Sadecebirisi Citirmom evet yaa eskiden cipsi çok severdim en son 1 ay önce kocam almıştı 15 20 gün dolapta kaldığını hatırlıyorum bozulmasın diye yemeye çalıştım ama miden kalktı en sevdiğim şeyi yiyemiyorum şuan😂ha bu arada döner de yiyemiyorum🥲
Nursima6761 Sigara kokusu soğan kokusu suçuk kokusu tavuk nefret ettim 7 ay boyunca sigaradan dolayı asla eşime yanaşamiyordum😄
Goncagullllllllll Citirmom herşeyden sadece kuru ekmek yiyorum+eşim den çok soğuyorum konuşmak dahi istemiyorum
Kahvesever12 Citirmom Bende tam aksine hiç yemediğim yemekler bile çok güzel geliyor. Sadece iskender en sevdiğim yemekti bir hafta da 4 kere yedim hamile olduğumu bilmeden şimdi resmini yada kendısını görünce öğürme geliyor bırakın yemeyı olan masaya oturamam
hatseum12 Citirmom türk kahvesi. En en bayıldığım şeydi. o kadar denedim ki içmeyi asla olmadı. hamilelik bitince içebilir miyim bilmiyorum
BerivanLina Citirmom tatliya ölüp biten ben 7 aydir ne bi tatli ne bi cikolata yiyebiliyorum tansiyon yerlerde 😂😂😂
Iraz BerivanLina bende ilk gebeligimde tatlı hiç yememistim doğuma yakın ufak tepek cikolata yemeye basladim ama limon ve peynir delisi olmuştum pilava bile limon sıkar yerdim herşeye peyniri top top yerdim
Citirmom Aslaninannesi_ vallahi burda yazana kadar tavuktan tiksinmiyordum. Herkes tavuk yazmış, bu akşam yedim az önce çıkardım… tamamen psikolojik etkilendim resmen 😂