OzgeCelik08 Citirmom beyaz ve kırmızı et… hala da düzelmiş değil. 19. Haftaya girdik, kırmızı eti yine biraz yiyebiliyorum ama tavukla barışamadık. Sanki çip yiyormuşum gibi geliyor.
t_turkan_2 Citirmom Lanet sogan nefret etdim bi ömr sogana lohusayim dilime bile sürmem bir daha asla. Fasulue sevdalisiydim ondan da sogudum etden de bide bi parfüm var onun kokusu gelince öğürüyordum resmen ağlamak geliyordu şimdi de öyle 😄
Alya-veanne Aylaa123 bende hamile olduğumu bilmediğim dönemde yediğim kokoreci kusmustum ve yedigimiz yerdeki lavabo berbat olmuştu temizledim bide 😂orda belliydi böyle bisey olacağı şuan herhangi bi kokoreç deniz ürünü yerken aşırı midem bulanıyor yemiyorum
nur53___ Citirmom sigara kokusu 😊 bubdan cok mutluyum cidden köpek gibi içiyofum bıraktıktan sonra mşdem bulandı kokusundan
Nergisimmm Citirmom aklıma gelen her yemekten tiksiniyroum malesef hicbirsey yemek istemiyorum ama mecbur yemeğe çalışıyorum azda olsa ama yumurta asla yiyemiyorum gördüğüm an bile kusuyorum.
cerenimmoo Citirmom buzdolabından tiksindim gerçekten kaç defa indirdim yiyecekleri dolabı temizledim fakat hala kokuyo elim burnumda açıyorum 😅 Birde tavuk 🤢
Melekozlu Hiç tiksindiğim bişey olmadı çok şükür 🤪 mide bulantım çoktu ama her şeyi kararınca tükettim veya sevdiğim şeyleri azalttım kendimce yada tüketmedim tiksinmemek için.
Lky0- Cudana offf çok haklısın bende bayılırım çay kahveye ama Şuan kokusu bile beni mahvediyor .. çalışıyorum iş yerinde içmelerine bile müsade etmiyorum nerdeyse 🤣 onlar içinde ben ofisten çıkıyorum Bunlara ek olarak tavuk yumurta aman Allahım aklıma geldikçe midem çıkıyor 😦
Tiniminihanim1 Citirmom yumurtadan aşırı tiksinmiştim ilk 3 ay, ama bebek için yemek zorunda olduğum için afedersiniz midem bulana bulana zorla yiyordum, 3 ayın sonunda bu düzeldi çok şükür yine severek tüketmiyorum ama mide bulantım geçti😄
sinem93- Yemek değilde eşinin kokusundan tiksinen olmadı mı ya yoksa yalnız mıyım 😅 bide sigara içip sana sarılan eş hepsinin üstünde benim için inşallah geçici olur 😂
startown Citirmom soğan kekik ve deterjan.En sevdiğim şeyler şu an asla tahammülüm yok.Duş alıp saçlarımı topluyorum asla salamıyorum şampuan kokusu bile beni öldürüyor.Ağır şeyler yiyemiyorum.3ay yoğurtlu makarna sade makarna kraker yedim.Şimdi 4.ayın içindeyim artık hafif soğansız yemekler yiyebiliyorum.1ayda 4kilo verdim 😵💫