ezooezz Citirmom günde iki çay bardağı içtiğim türk kahvesinden tiksinmiştim. İlk zamanlar kokusuna dayanamıyordum şu an daha iyiyim 34+3 olduk ama halâ içemiyorum. Et tavuk kokusu. Tatlı da yiyememiştim ilk zamanlar ama artık yiyebiliyorum. Siyah zeytin pek yemezdim şimdi kahvaltı dışında da yiyorum.
97-Mucize Citirmom tiksinmek değil de bir anda tatlı şeyler çıktı hayatımdan sanki beynimde patlıyor o şekerin çikolatanın tadı. Yiyince de kafam sallanıyor uzanma ihtiyacı hissediyorum. Tiksinmek olarak da 16 hafta oldu şükür bu zamana kadar bir kere bulantı kötü kokma olmadı ama geçenlerde yemek göndermişti kvlide o kanat pilav ağzımda büyüdü de büyüdü aşağı asla inmedi oysaki deli gibi de açtım ama ilk defa öyle oldu.
Seyuba Citirmom şalgam çok severdim ama tiksiniş o tiksiniş 5 yıldır içmiyorum , oğlum şuan 5 yaşın da Kızım da tiksindiğim şeyler ilk 3 aydı 22 haftalık olacağız neredeyse şimdi tekrar eski halime döndüm ama şalgam hariç o kaldı benimle 5 yıldır aşamadım ☺️
NurZenkin Citirmom haşlanmış yumurta kokusuna aşırı hassasım.Tahammulum hiç yok .Var mı benim gibi olan ?
Iraz Citirmom ilk gebeligimde türk kahvesine bayılan bir insandim türk kahvesi doğuma kadar içmedim sanırım ictiysem de zorla icmisimdir doğurdum dibine vurdum tabi o ayrı şuan 2. Gebeliğim 6 haftalık hamileyim ama henüz birseyden tiksinmedim belirtim bile yok fazla göğsü şişliği ve yüzümün çökmesi dışında 🙄
Iraz BerivanLina bende ilk gebeligimde tatlı hiç yememistim doğuma yakın ufak tepek cikolata yemeye basladim ama limon ve peynir delisi olmuştum pilava bile limon sıkar yerdim herşeye peyniri top top yerdim
Larraa Citirmom Yemek kokusu bulantı dönemi rahatsız etsede şu an geçti gitti artık rahatsızlık vermiyor. Ama çok severek kullandığım bir yumuşatıcım vardı ondan öyle bir tiksindim ki anlatamam. 2 kutu vardı dolu eltime verdim. Bu sefer o kıyafetlerini onunla yıkayıp yanıma gelince yine bu sefer ondan tiksindim. Dolapta bu yumuşatıcıdan kokmayan kıyafetlerinddn giy öyle gel diyorum. Yazarken bile kusasım geldi 🤢
busraavmz Citirmom çok net bi şekilde balık derim. Önceden haftada bir severek yediğim balığın artık adını bile duymak midemi kaldırıyor 🐟
M4242 En tiskindiğim yumurta hiç bir şekilde yiyemiyorum et tavuk peynir yiyemiyorum midem almıyor 🤮🤢
Plakkafa_ Citirmom öncelikle eşim 😂 sonra ev kendi evim bide kış ayları düşündükçe hala midem bulanıyor Allahtan eşime olan tiksintim gitti ahahahaa 😂
sacmalamakizim Citirmom Çiğ tavuğa dokunamıyordum midem bulanıyordu, kahve ve çikolatadan da tiksinmiştim, ağzım sürekli sulu sulu şeyler istiyordu, sanki ağzım sürekli kuru gibi hissediyordum. 😅
EsilaMiracAyazEren_Moms Citirmom Oldum olası da et ve türk kahvesi kokusuna asla tahammül edemem, hemen midem alt üst olur 🤮
Bahar_29 Citirmom Her şeyden 🤢 Hele kokular resmen K9 gibi burnum🥲 Her şey kokuyor ama her şey, su bile 🥲 Tek iyi yanı bu sayede sigaraya elveda dedim.