Citirmom Mervecimmm aaa ben de öyle olmadı. Canım çekmedi ama tiksinmedim de. İrmik helvası yedim mesela biraz önce hiç rahatsız etmedi yerken
Citirmom Genel olarak herkes tavuktan tiksinmiş ben de öyle bir şey olmadı şükür ama iştahsızlık var. çabuk ve kolay şeyleri yiyebiliyorum. Çorba, peynir ekmek, tost gibi
Zeyela Citirmom evet yağsız yiyecekler yemenizi tavsiye ederim bu süreçte ben şu an son haftadayım yağlı yiyecekler midemi rahatsız ediyor hala mide bulantısı olmasa da…ben tereyağını çok severdim o bile midemi bozuyor umarım geçicidir
Ayse0575 Citirmom soğan hele sarımsak beni aşırı tiksindirdi ilk zamanlar kokusu ellerimde kalmıştı kusmuştum hiç unutamıyorum. Bide köy peyniri vardı ondan aşırı tiksindim ama öyle böyle değil yani muhtemelen artık yiyemem onu aklıma gelince bile öğüresim geliyor. Kellepaça çorbasından nefret ederdim😅 en ilk aşerdiğim şey o oldu ve içmeye doyamadım belkide hamileliğimin başından beri en iştahlı yediğim şey o idi😂
tamamdanolmuss Citirmom ceviz, muz, kaju 🤢 ağzıma değdiği an öğürme hissine engel olamıyorum. Muzu bazen zorluyorum yemek için ama o öğürme ve kusma kaçınılmaz oluyor
Citirmom Balbebek012 benim de 8 haftalık ama ben normal hayatta da hep aldığım bir takviyeydi devam ediyorum
Zeyela Balbebek012 hangi formunu kullanıyorsunuz ben de mi kullansam hamilelikte farklı bi ilaç kullandım tamemen omega vermedi bana da o daha mı iyidir hamilelikten sonra kullanılır mı
Citirmom Zeyela yok hayır bana kendi eczacım önerdi, benimkinin markası omepro. https://www.anti.com.tr/urunler/omepro-krill-yagi
Nananan Citirmom ben tavuğu çok yerim normalde ama şuan tavuk kiyma haşlanmış yumurta sulu yemekler bunları görünce midem bulanıyor kokulari bile yetiyor et türevi şeylerin
Bebookoanne Citirmom kahve 🤕 Günde 4-5 içerdim şuan ismini bile duymaya tahammülüm yok 😬 Bir de muz günde bir tane yerdim hep en sevdiğim meyveydi şuan midem almıyor 🥲🤦🏼♀️
minnikkksevdammm Citirmom ben kızımda balıktan tiksinmiştim oysaki balığa bayılırım 🙈 2. Hamileliğim bunda da çok sevdiğim Dalan sıvı sabundan tiksindim 🙄🙈 kokusu gelince gerçekten ağlayasım geliyordu 🙈🙈🙈
Zeyela Citirmom teşekkür ederim 🌸çocuk doğduktan sonra da kullanabilir miyiz acaba doktora yine sorarım da çok balık tüketen bir insan değilim çünkü