Mires Merhabaa 23+3 haftalığız cinsiyetimiz erkek hareketlerini hissediyorum. Genelde bel kalça ve bacak ağrılarım oluyor oysa ki kilolu da değilim vede yediğim herşey ağzıma geri geliyor resmen aşırı miğde yanması ve gaz sorunu yaşıyorum 😟
tekrarannee93 mervedmrcn 22+1 den selamlar bir oğlum olucak hayırlısı ile inşallah ödem bizde de var artık 🥲 ismini Göktürk düşüyoruz 🐣 sizde sağlıcakla alın kucağınıza inşallah
Semamamy mervedmrcn benim simdiye kadar catlagim olusmadi hic , herhalde bu haftalardan sonra olur diye tahmin ediyorum , ve sabah kalkinca minicik olan karnim aksama dogru belirginlesiyor sizinde oyle mii🤗🤗
mervedmrcn Semamamy benim hafiften başladı herhalde iç karnım küçük 🥲 evet gündüz çok minnoş bi karnım oluyor akşam ve özellikle dışarı çıkınca bi anda daha da büyüyor😂
aysegul2812 mervedmrcn daha hiç çatlağım olmadı ama özellikle yemekten sonra aşırı gerginlik oluyor hindistan cevizi yağı ve kakao yağı sürüyorum ben badem yağı da öneriyorlar da ben almadım henüz meme uçlarına da hindistan cevizi yağı uyguluyorum acısını alıyor uzun süre nemli kalıyor
mervedmrcn aysegul2812 aklımda bulunsun ben de nemlendiriyorum sadece ama bu tarz yağlar çatlağı önlüyor demekki
Hllbsra @“mervedmrcn” bizde 23+0 olduk, oğlum olacak adını Aybars düşünüyoruz, bende birden şiştim çok şık tuvalete gidiyorum sanki zorlanmaya başladım 🥹
MerveA2020 mervedmrcn Merhaba , bugün 21+5 iz. Kızımın adı yüksek ihtimalle Alya olacak. İkinci gebeliğim olduğu için sanırım 14. Haftada hissetmeye başladım 🥰 İlkimde olduğu gibi bunda da herhangi bir sorunum yok genel şeyler dışında 😊
Semakantar mervedmrcn ahaha hello canımm 22+2 den merhaba 2. Hamileliğim bir kizım var rabbim nasip.ederse bir de oğlum olacak ismini henuz kararlaştırmadık, 2. Hamileligim okdugu icin erkenden hissetmeye basladim hareketleri 15. Haftamda falandim ilk kımıldanisı hissettigimde yine 2. Hamilelogim oldugu icin karnim daha erken cıktiii tam hamileyim bir kac haftadi da bir bel agrisi ve mide yanmalari basladi ki sormayinnnn ahahha bu aralar bi eksikleri alma pesindeyim bayaa bitirdim sayilir indirimleri kovalaya kovalayaa :))))
mervedmrcn Semakantar annemden bana fırsat kalmıyor şuan o benim yerime alışveriş yapıyor örgülere başlıcakmış ufak tefek şeyleri alıyor iki tarafta bakalım artık bize ne kalırsa onları tamamlayacağız 😅
Semakantar mervedmrcn ohh ne güzell tabi aileler tarafindan alinanlarda var ama duz mantik buyuk olsunlar ahabba kucuklerde bana kaldi mecburr
Alya-veanne Betusmsr Çağatay nasıl sizce ben oğlum olsa bu ismi koyacaktım kızım olacak :) göktuğ ,Çağatay, alphan , bu isimleri beğeniyorum
Nurgrdp mervedmrcn Herkese merhabalar bir oğlum var 6 yaşında bu ikinci hamileliğim henüz cinsiyet net değil detaylı ultrasonu bekliyoruz ama gittiğimiz iki ayrı doktorda kıza benzetti emin olmamakla beraber bakalım yakın zamanda detaylı gireceğim 20+ 3 olduk.ilk 3 ay çok zor geçti.Hepimiz heyecanla bekliyoruz kız olur ise Zeynep aden koymayı düşünüyoruz.Hareketlerini erken hissetmeye başladım diyebilirim şimdi daha iyi hissediyorum.çoğu zaman uyuyor 🥹🤣 tsbi bu normal gelişimlerinin parçası çok heyecanlıyız sağlıkla dünyaya gelsinler ocağın sonlarında doğmasını çok istiyorum tabi hayırlısı olan ne ise bir kova burcu kız olsun çok isterim 🥰🌸🤲🏼
mervedmrcn Nurgrdp ay benimde bi aksilik çıkmazda 39. Hafta ve sonrasında doğarsa kova olacak inşallah eşim ve ben de kova burcuyuz 😅
TgceDfne mervedmrcn Benn 🤗 21+1 olduk bugün bir oğluş geliyor ismi Ömer olacak nasip olursa 💙. Kızıma göre daha zor geliyor hamilelik kızımda kolaydı bir şey anlamadım bunda mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü çok yaşadım. Hareketlerini bir haftadır hissediyorum çok şükür 🤲🏻. Detaylı ultrasonda plasenta aşağıda göründü doğumum riskli görünüyor. Bu gece benim içinde dua edin canlar hamilelerin duası kabul olurmuş 🤍🌸. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah.
mervedmrcn TgceDfne Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 çok dikkat edin kendinize
iremarsln37 mervedmrcn merhaba bende 21+5 kızım olacak umay düşündük ismini, ikinci gebeliğim hareketleri net hissediyorum. Bas ağrısı sürekli var bende de malesef,:(((
dika Semamamy teşekkür ederim canım öyle yaparım doktor tedavisi yok ne ilaç ne krem sadece simit minder kullan dedi onu da gidip alacam denicem inşAllah işe yarar
mervedmrcn Semakantar evet bende yeni doğan alışverişi çok yapma taraftarı değilim çok çabuk büyüyorlar etrafımdan gördüğüm kadarıyla giydiremedikleri bile oluyor en güzeli biraz büyük almak
140955 Biz de 21+5 olduk 💙 Oğlum olacak ismini de YAMAÇ düşünüyoruz 🫶 sağlıklı olsunlar başka bir şey istemiyorum Allahtan 🫶
Nurgrdp mervedmrcn ayyy inşallah aynen benimde öyle gözüküyor oğlum 39+5 de. Doğdu .inşallah minnakta bu zamanlarda tabi hayırlısı ile sağlıkla zamanında doğar temennim bu yönde. Kova burcu candır zeki insanları çok seviyorum.Başak burcuyum ve çevremdeki bir çok arkadaşım kova çekiyoruz bir birimizi bu yüzden evladım dünyaya geldiğinde ocağın sonlarında doğarsa ayrı sevineceğim burç gerçeği diye bir şey var 🤣☺️