Semamamy 20+3 ten selamlaaar bizimde cinsiyetimiz kız ismimiz Arya 🪽🩷 hareketleri artik cok belirgin dediginiz gibi özellikle geceleri kıpır kıpır çok sükür saglikli olsunlar gerisi boş 🥰
dika mervedmrcn merhaba 20+5 im bende oğlum olacak karın altimda bir baskı var ayakta fazla kalınca ağrı yapıyor birde kuyruk sokumu ağrısı çok çekiyorum bizde durumlar bu oğlumun ismini daha karar vermedik hareketlerini hissediyorum pazartesi de tetanoz aşısı olacam bakalım herşeyin hayırlısı
mervedmrcn dika kuyruk sokumu acısını çok iyi bilirim benimde kırığım var ağrı direkt oraya vuruyor hamileliğimde çok fazlalaştı bu maalesef. Aman çok yormayın kendinizi dinlenerek iş yapmaya çalışın
Busedeveci dika bizde 20+3 deyiz oğlumla. Son bir haftadır kasıklarımda ve çatı kısmımda bir ağrı bir ağrı anlatamam. Oturduğum zaman kalkarken çok zorlanıyorum sanki bebeğim kasıklarıma yerleşti hiç yukarı çıkmıyor gibi. Allahtan hareketlerini hissediyorum da biraz endişem geçiyor.
dika Semamamy teşekkür ederim canım öyle yaparım doktor tedavisi yok ne ilaç ne krem sadece simit minder kullan dedi onu da gidip alacam denicem inşAllah işe yarar
dika mervedmrcn Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim dikkat ediyorum ama beni devamlı rahatsız ediyor doktor tek çaresi simit minder dedi onu da bu hafta Alaçam inşAllah
aysegul2812 mervedmrcn herkese merhaba bizde 22. Haftamıza girdik kızımız oluyor adını Melodi koyacağız 😍😍 hareketlerini hissediyorum özellikle sabah karşı baya aktif hanfendi 😀 karnım çok geriliyor sabah akşam yağlıyorum biraz bel ağrılarım var ama hepsine değer sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz 💐💐💞
Semamamy mervedmrcn benim simdiye kadar catlagim olusmadi hic , herhalde bu haftalardan sonra olur diye tahmin ediyorum , ve sabah kalkinca minicik olan karnim aksama dogru belirginlesiyor sizinde oyle mii🤗🤗
aysegul2812 mervedmrcn daha hiç çatlağım olmadı ama özellikle yemekten sonra aşırı gerginlik oluyor hindistan cevizi yağı ve kakao yağı sürüyorum ben badem yağı da öneriyorlar da ben almadım henüz meme uçlarına da hindistan cevizi yağı uyguluyorum acısını alıyor uzun süre nemli kalıyor
Mires Merhabaa 23+3 haftalığız cinsiyetimiz erkek hareketlerini hissediyorum. Genelde bel kalça ve bacak ağrılarım oluyor oysa ki kilolu da değilim vede yediğim herşey ağzıma geri geliyor resmen aşırı miğde yanması ve gaz sorunu yaşıyorum 😟
tekrarannee93 mervedmrcn 22+1 den selamlar bir oğlum olucak hayırlısı ile inşallah ödem bizde de var artık 🥲 ismini Göktürk düşüyoruz 🐣 sizde sağlıcakla alın kucağınıza inşallah
mervedmrcn Semamamy benim hafiften başladı herhalde iç karnım küçük 🥲 evet gündüz çok minnoş bi karnım oluyor akşam ve özellikle dışarı çıkınca bi anda daha da büyüyor😂
mervedmrcn aysegul2812 aklımda bulunsun ben de nemlendiriyorum sadece ama bu tarz yağlar çatlağı önlüyor demekki
Hllbsra @“mervedmrcn” bizde 23+0 olduk, oğlum olacak adını Aybars düşünüyoruz, bende birden şiştim çok şık tuvalete gidiyorum sanki zorlanmaya başladım 🥹
MerveA2020 mervedmrcn Merhaba , bugün 21+5 iz. Kızımın adı yüksek ihtimalle Alya olacak. İkinci gebeliğim olduğu için sanırım 14. Haftada hissetmeye başladım 🥰 İlkimde olduğu gibi bunda da herhangi bir sorunum yok genel şeyler dışında 😊
Semakantar mervedmrcn ahaha hello canımm 22+2 den merhaba 2. Hamileliğim bir kizım var rabbim nasip.ederse bir de oğlum olacak ismini henuz kararlaştırmadık, 2. Hamileligim okdugu icin erkenden hissetmeye basladim hareketleri 15. Haftamda falandim ilk kımıldanisı hissettigimde yine 2. Hamilelogim oldugu icin karnim daha erken cıktiii tam hamileyim bir kac haftadi da bir bel agrisi ve mide yanmalari basladi ki sormayinnnn ahahha bu aralar bi eksikleri alma pesindeyim bayaa bitirdim sayilir indirimleri kovalaya kovalayaa :))))
mervedmrcn Semakantar annemden bana fırsat kalmıyor şuan o benim yerime alışveriş yapıyor örgülere başlıcakmış ufak tefek şeyleri alıyor iki tarafta bakalım artık bize ne kalırsa onları tamamlayacağız 😅
Semakantar mervedmrcn ohh ne güzell tabi aileler tarafindan alinanlarda var ama duz mantik buyuk olsunlar ahabba kucuklerde bana kaldi mecburr
Alya-veanne Betusmsr Çağatay nasıl sizce ben oğlum olsa bu ismi koyacaktım kızım olacak :) göktuğ ,Çağatay, alphan , bu isimleri beğeniyorum