Kubra0606 gizemmmcns kimyasaldan dolayı bu ay yumurtlama da sarkma olabilir mi acaba senin yumurtlama gecikti mi aynı zamanında mısın yoksa
gizemmmcns Kubra0606 valla canım geçen ay adetten sonra 11.gün yumurtlama görmüştüm şuan daha 5.gündeyim nasıl olur hiç bilmiyorum
Kubra0606 gizemmmcns merhaba canım, ben dün teste başladım ama aşırı silikti normalde bu zamanlar koyulaşmaya başlardı kimyasaldan sonra yumurtlamada bi sorun oluyor mu ya çok kötü hissediyorum kendimi:(
gizemmmcns Kubra0606 çok fazla bilgim yok canım ama benim testlerde bi değişiklik yok aynı çıkıyor bence sanmıyorum onunla alakalı olduğunu
gizemmmcns Kubra0606 nasılsın canım yumurtlama gördün mü ben bugün gördüm geçen ay gibi bu ay da 11.gün de yumurtlama oldu
Kubra0606 gizemmmcns maalesef benim bu ay kist olmuş canım zaten hep akıntım olurdu olmamasından anlamıştım :) önümüzdeki ay inşallah hayırlısı bakalım:) test yaptığında haberleşelim inşallah pozitifi görürsün :)
gizemmmcns Kubra0606 aa öyle mi hayırlısı olsun canım inşallah 🤲 olur canım haber veririm inşallah 😘🌸
Kubra0606 gizemmmcns canım ben az önce yumurtlama akıntısı gördüm 👀 kist değil galiba anlamadım. Ultrasondaki kadın gelişmiş yumurta var demişti ama doktorda orda kist yazmamasına rağmen kist dedi. Hiçbir şey anlamadım bu işten:)
Kubra0606 gizemmmcns bakalım canım dün kasıklarım ağrıyınca bi şüphelenmiştim ama hayırlısı olsun:) cidden kafadan atınca işler değişiyomus onu fark ettim
Kubra0606 gizemmmcns canım pik gördüm galiba ben hem geç saatte yaptım hemde dikkat etmedim su içmemeye falan çok ilginç bi ay oluyor bana 😂
Cokistersengelerbence busraanneoluyor 15 eylülde adet oldum ve normalden farklıydı. Muhtemelen kimyasaldı
gizemmmcns Kubra0606 herkeste farklı demekki canım valla bende hiçbir değişiklik olmadı herşey aynı 😂😂
busraanneoluyor Cokistersengelerbence aynen bnde yasafim Çunku değerim 6 çıktı 4 gün sonra 13 oldu sonrada adet oldum zten aslında her kadın bunu her adet dönemi yaşarmış ama bilinmeyen bir.durum beta verilmediği için