Kubra0606 gizemmmcns bende daha çok ümitliyim önümüzdeki aylardan, inşallah hayırla gelecek bebişler 🩷
Kubra0606 gizemmmcns benimde innovita😊erken gebelik aldım bende bugün ama bu sefer gecikmeden yapmayacağım 😂
gizemmmcns Kubra0606 adet bitiminde başlıyorum geçen ay adet bittikten sonra 10 gün sonra falan gördüm yumurtlamayı bide çatlama da hemen olmadı geçen ay 15 tane kullanmışım
Cokistersengelerbence Aysuu58 gününde oldum zaten. Bat 15 ti akşamına leke geldi sabaha kadar birşey olmadı 16sı tamamen başladı.
Kubra0606 gizemmmcns bana doktor decavit verdi ama onunda mg ları fazla gibi iki günde bir içiyorum 🥲seninkinin adı ne
gizemmmcns Kubra0606 benimde sağlık ocağından vermişti doktor folbiol benimkininde yüksekmiş heralde hatta birini bitirdim yine aynısını yazdı bununda yarısını içtim
gizemmmcns Kubra0606 iyiyim sağol canım sen nasılsın evet başladım hatta bugün 5.günüm yumurtlama göremedim daha 1 hafta sonra falan ancak sen naptın başladın mı canım 🥰🌸
Kubra0606 gizemmmcns bende iyiyim canım hamdolsun💕reglim biteli birkaç gün oldu ama henüz teste başlamadım yarın veya ertesi gün başlamayı düşünüyorum.
gizemmmcns Kubra0606 haberleşelim canım yine inşallah bu ay güzel haberler alırız bu ay güzel olacak hissediyorum 🙏😊💕
Kubra0606 gizemmmcns kimyasaldan dolayı bu ay yumurtlama da sarkma olabilir mi acaba senin yumurtlama gecikti mi aynı zamanında mısın yoksa