Ada25052025 Kubra0606 gizemmmcns Kızlar bana rahmin toparlanması için doktorum 1 adet görmeyi beklememi önerdi ama direkt hamile kalanda çok ne yapacağımı şaşırdım 🙈
Ada25052025 gizemmmcns evet kimyasaldı ilk 45 le öğrendim sonra 304 oldu en yüksek 404 oldu sonra düşmeye basladı. Önce kanamam oldu sonra beta düşmeye basladı
gizemmmcns Ada25052025 bence beklemeye gerek yok ben beklemedim tekrar yumurtlama gördüm test yapmayı bekliyorum benimde ilk 31 di sonra 32 oldu başka da yükselmemişti
Ada25052025 gizemmmcns bazı kişiler beklemedim tekrar hamile kaldım tekrar düşük oldu rahim toparlamadan denediğim için falan dedi tekrar aynı süreci yasamakta istemiyorum:(
busraanneoluyor Cokistersengelerbence aynen bnde yasafim Çunku değerim 6 çıktı 4 gün sonra 13 oldu sonrada adet oldum zten aslında her kadın bunu her adet dönemi yaşarmış ama bilinmeyen bir.durum beta verilmediği için
gizemmmcns Kubra0606 canım merhaba ben senin yazdığını görmemişim bende 19 unda oldum bittiğinde tekrar yumurtlama bekliycem testlere başlayacağım sen ne durumdasın canım