gizemmmcns Kubra0606 bende ara vermeyi düşünmüyorum canım bu şekilde aynen okuduğum kadarıyla hemen hamile kalanda çok bende şuan hala tedirginim inşallah düşmüştür bari değerim dış gebelik falan olmasından da korkuyorum 😞
Kubra0606 gizemmmcns aynen canım bende ondan korktum zaten yeter ki dış gebelik olmasında kimyasal olsun dedim, kanaman olduğu halde artıyor galiba o yoktur Allahın izniyle
Ada25052025 Kubra0606 gizemmmcns Kızlar bana rahmin toparlanması için doktorum 1 adet görmeyi beklememi önerdi ama direkt hamile kalanda çok ne yapacağımı şaşırdım 🙈
gizemmmcns Kubra0606 naptın canım kanama başladı mı kan verdimde daha ya akşam yada yarın öğrenirim ancak eve geldiğimde kahverengi lekelenmem oldu ama heralde bugün yarın başlar
Kubra0606 gizemmmcns hayır ya gelmedi henüz, lekelenme falan da yok çoktan betanın sıfırlanması lazımdı
gizemmmcns Kubra0606 evet ya gerçekten benimde ilk geldiğimde lekelenme oldu ama şuan yine hiçbirşey yok banada haber verir misin acile gidince
Kubra0606 gizemmmcns kan geldı canım az önce gitmeme gerek kalmadı:) ilk defa regl oldum diye seviniyorum
gizemmmcns Kubra0606 yaa iyi bari canım ya gerek kalmamış bende sonucu bekliyorum bakalım kaç çıkacak
gizemmmcns Kubra0606 iyiyim canım benimde kanamam oldu öyle çok ağrım falanda yok değerimde 5.8 çıkmış sen nasılsın
gizemmmcns Kubra0606 diğer ki aydan ümitliyim inşallah güzel haberler alırız inşallah sağlıklı ilerler 🌸🙏
Kubra0606 gizemmmcns bende daha çok ümitliyim önümüzdeki aylardan, inşallah hayırla gelecek bebişler 🩷