vela İstanbulda (Avrupa yakası veya Anadolu yakasında fark etmez) fetal DNA testi yapan devlet hastanesi var mı? İstanbulda devlet hastanesinde bu testi yaptıran veya nerde yapıldığını bilen varsa bilgi verebilir mi lütfen
Kubraaa04 vela bildiğim kadarıyla türkiyede sadece eskişehirde osmangazi üniversitesi hastanesinde yapılıyor ben oraya gideceğim 400 tl gibi bi ücretle
Diyoler Hastanelerde yapılmıyor demişti benim doktorum. Özel laboratuvarlarda yapılıyor görüsüp bilgi fiyat alıyorsunuz
vela Kubraaa04 Koskoca ülkede sadece 1 hastanede yapılması ne kadar saçma ya. Şeytan diyor git Eskişehir’de yap 😂
Enmomy vela ben Gebze’de yaşıyorum . Fiyatlar çok yüksek olması sebebi ile Eskişehir’de yaptırmaya karar verdim . Bugün sabah 7 yüksek hızlı trenle Eskişehir’e gittim 9:15 te oradaydım . Oradan taksi ile üniversite hastanesine gittim . Tramvayda var . Direk numara alıp girebiliyorsunuz . 10:30 kan alma başlıyor . Sonuçlar 3 haftada çıkıyor . Tren bileti git gel 700, test için 444 tl verdim. Saat :11 de işim bitti . Trene binip saat 3 te tekrar evimdeydim.
vela Enmomy ben de pazartesi günü Eskişehir’e gitmeyi düşünüyorum. Pazartesi günleri saat 14:00 te test yapılıyormuş arayıp bilgi aldım. Telefonda bana 1 ay sonra sonuçlar belli olacak demişlerdi. 3 hafta sonra mı belli oluyormuş?
gezentianne Enmomy peki bir sorun mu olması gerekşyor yoksa ben fetal dna yaptırmak istiyorjm diyip yaptırıyor musunuz? Ve kaç haftalıkken yaptırdınız
ipos Enmomy ben de izmit’teyim, önceden randevu almaya gerek yok mu eğer öyleyse ben de gidip yaptıracağım
Mercimek_Annesi24 Ben de Mayıs ayında 350 dolara Ankara da özel bir lab. Yaptırdım. 12+4 haftadaydık. 10 haftadan önce yaptırmayın. Bebeğin dna sı yüzde 4 geçmişti kanıma. En az yüzde 8-12 olması gerekiyo ama genetik uzmanı onaylamış benim raporumu. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🙏
Enmomy vela 3 haftaya çıkıyormuş , 12 haftadan az ise almıyorlar , bir de kan vermeden 24 saat önce corosprin kullanmamak gerekiyor .
Enmomy vela merhaba e nabızda Yeni nesi DNA dizileme paneli , 41 gen , maternal kontaminasyon, yeni nesil DNA 1 gen sonucu e devlete düşmüş . Ayrıntılı raporu elden teslim almamıza gerek var mı ? Bu yeterli mi
Alone Enmomy sonuç yazmaz orda. Sadece çalışıldığı yazıyor. Sonuç için hastaneyi arayın çıktı derlerse gidip elden almanız gerekiyor. Ya size ya da eşinize veriyorlar
vela Enmomy inanın hiç bilmiyorum ama bana elden teslim almamız gerektiği enabıza falan düşmeyeceği söylenmişti. Bana; siz ya da eşiniz alabilirsiniz başka kimse alamaz dediler. Size de aynı şeyi mi söylediler acaba?
Enmomy vela evet söylediler 💛 yarın arayacağım . Cuma çıkarsa gidip alacağım . Sonucu göstermiyor . Bakıldığını gösteriyormuş