Enmomy vela evet söylediler 💛 yarın arayacağım . Cuma çıkarsa gidip alacağım . Sonucu göstermiyor . Bakıldığını gösteriyormuş
gezentianne Enmomy peki bir sorun mu olması gerekşyor yoksa ben fetal dna yaptırmak istiyorjm diyip yaptırıyor musunuz? Ve kaç haftalıkken yaptırdınız
vela gezentianne bir sorun olmasına gerek yok. 35 yaşın üstündeyseniz yaştan dolayı yapıyorlar ya da ikili tarama testiniz olumsuz çıkarsa o zaman da yapıyorlar. Ben ikili tarama falan hiç birşey yapmadım direk fetal dna yaptırdım. Ama 35 yaşın altındaysanız yapıyorlar mı bilmiyorum arayıp sormanız lazım ve yaptırmak için 12 haftayı tamamlaması gerekiyor gebeliğin
Enmomy gezentianne fetal dna testi yaptırmak istiyorum diyip direk yaptırabilirsiniz. En az 12 hafta olması gerekiyor
gezentianne vela Anladım teşekkür ederim 33 yaşındayım gebeliğim ilkinde ikili test yeterliydi doktorum yaptırmana gerek yok demişti bakalım bu nasıl ileryecek🌸 Sizin de sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
vela Enmomy sizden birşey rica edebilir miyim. Bana hastaneden bir kağıt vermişlerdi o kağıtta hastanenin web sitesi yazıyor buradan da sonuçları alabilirsiniz falan yazıyor şimdi bakınca farkettim ben de. Linki size göndercem bu linke girip kayıt ol deyip ordan birkaç bilginizi girip kayıt olup sisteme giriş yapabilir misiniz. Sonuçlar orda görünüyor mu kontrol eder misiniz lütfen. https://esogutiphastaportali.mergentech.com.tr/#/auth/login Ben bu linke girip kayıt oldum girdim sisteme raporlar falan çıkıyor ama benimki haşa incelemede görünüyor sizin raporlarınızda detay yazıyor mu acaba
anneadayi-123 vela ben Eskisehir de yaptırdım fetal dnayı. Hiç bir şekilde ne e nabızda ne kendi sitesinde sonuçları göremezsiniz. Aynı hastanede çalışan doktor arkadaşıma bile benim sonuçlarımı vermediler. Sonuç işini çok sıkı tutuyorlar bilginiz olsun gitmeden erişemezsiniz
ipos Enmomy ben de izmit’teyim, önceden randevu almaya gerek yok mu eğer öyleyse ben de gidip yaptıracağım
vela ipos randevu almaya gerek yok. Oraya gidip sıra alıp yapıyorsun. Pazartesi günü saat 14.00 te Salı perşembe ve cuma günleri de saat 10.30 da kan alma başlıyor. Çarşamba günü yapılmıyor test
Enmomy ipos ben sabah 7 trenine binip gittim . 9.30 oradaydım . Taksi ile hastaneye gittim . ( bilmediğim için , tramvay da var ) . Kayıt yaptırdım ve kan verdim . 11 de işim bitti ve 1 treni ile eve geldim saat 3.30 evdeydim
Enmomy vela baktım ya çıkmadı . Bugün orada çalışan doktor bir adli var . Ona da vermediler . Pazartesi eşim gidecek .
ipos Enmomy bugün ikili test esnasında doktor çok canımı sıkmıştı, bunu görmek içimi ferahlattı. Haftaya gidicem valla hiç üşenmeden. Teşekkür ederim 🥰