BehiyeGrel Gulcanesat Merhaba kaçıncı haftadasınız? Doğuma sezeryan/normal eş’inizin girmesini istiyormusunuz? Yada bunu nurhan hanınla hiç konuştunuz mu acaba ?
Gulcanesat BehiyeGrel merhaba 15haftafayım Sezeryan dogum olucak eşlerin girmesine izin veriyor diye biliyorum sıkıntı yapan bir doktor degil 10gün sonra gidicem kontrole sorarım sizin kaçıncı haftanız
BehiyeGrel Gulcanesat Sezeryana sanırım izin vermiyor 🥺 Normale girebilirsin dedi hatta sezeryan steril değil vs söyledi ama eşim olsun istiyorum çok sevinirim sorarsanız 33. Haftadayız. Erken belli olmuş sizin planlı sezeryan mı?
Gulcanesat BehiyeGrel ilk dogum sezeryan oldu ikincide Sezeryan olur sezeryan olum normal dogım bana göre güvenli degil gibi geliyor doktorumlada konuştum oda destekledi
Gulcanesat BehiyeGrel amin cümlemizin siz dogım ücretini konuştunuzmu doktorunuzla bildiğim kadar nurhan hanım belirliyormuş hastane bana öyle söyledi dogum ücretini sormuştum dışardan gelen doktor belirliyor demişlerdi
BehiyeGrel Gulcanesat Evet bana söyledi 3000 sezeryan normal 2300 dedi Hastaneye bakmaya gideceğiz bizde hemşireler ile ilgili bi bileğiniz var mı nasıllarmış🙈
Gulcanesat BehiyeGrel benim yengem ordadogum yaptı ikikere nurhan hanımda çok memnun Ama 7sene olcak Bazdn yorumları okuyorum kötü diyende var bende merak içersindeyim bana bilgi verirmisiniz gidince cinsiyetiniz bellimi sizin
Krasivyy [bilinmeyen] o hastaneden nefret ediyorum onlar yüzünden önceki bebeğimi kaybetmiştim bence hemen uzaklaş o hastaneden şu an ki gttiğim dr muhteşem bi insan halkalı da uzak olmayacaksa önereyim
BehiyeGrel Krasivyy Sebep neydi bende Doğumu orda yapacağım inşallah ? Bizimde çoğu akrabamız var allah sabırlar versin
Krasivyy [bilinmeyen] BehiyeGrel sağolun 9 haftalık gebeydim kanamam vardı gttin o züppe dr hiç bişey yapmadı normal dedi progestan falan yazmayacakmısınız dedim bende sağlıkçıyım hiç bi müdahale yapmadı bebeğimi kaybettim şimdi çok şükür 24 haftalık gebeyim o hastanenin önünden geçmem
BehiyeGrel Krasivyy oradaki doktora gitmiyorum benim doktorum orda da çalışmıyor sadece Doğum orada olucak .. Doğrudur allah yardımcınız olsun zor bi durum yaşamışsınız ..
Durulaylaylay [bilinmeyen] canm bende bayparka gidiyordum memnun kalmadım karadeniz mahallesinde simge tıp var özel orası da fiyatı da uygun oraya gidicem yarın inşallah