Aycha Aayseakdag Merhaba, Gebelik takibinizde Selime Hanım'a değilde, başka bir doktora gitme nedeninizi özel değilse; öğrenebilir miyim?
Aayseakdag Aycha selime hanima takip oluyordum zaten ilk basta eşimde cok memnunda ki kendisini de cok severim zaten ama sorun su ki basari hastanesinde 2 sene calistim. Hemde hasta yatis cikista. Neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum. Dogumdan sonra hic bir problem olmasa bile bebekleri yogun bakima alabilme ihtimalleri cok yuksek. Sirf bu yuzden hastaneye güvenmiyorum. Selime hoca baska hastanede olsaydi asla ondan vazgecmezdim ki calistigim dönemde arkadasimin dogumuna da girdim Selime hoca ile birlikte. Anne gibi diyebilirim
Ceylanim Aayseakdag kesinlikle katılıyorum numarasi var aradim gecenlerde cekine çekime hayir canim ariuacaksin soracaksin falan filan dedi bide nobet ertesiymis yani dusunin inslalh dogudmada mennjn kalirim
Deletedmom429 [bilinmeyen] gittigin doktu diyosun snrm ne bileyim akin varlik die herkes knsuo bide normal dogm yanlisi die hastnde bi kizla karsilastm iki tnde kizi vrdi dedi uucnduyu de onda dogurcam kesinlikle akin bey deyip durdu ama ben safak hastanelri hakkinda istnbla geldgmd beri iyi sylr duymuom
Ceylanim [bilinmeyen] yok canim randevulu degil ama gelmden bi gun once ara sen nobetci kaldigi gece gunduz olmuo gelip bosa gitme 😊😊
anneeylul Gulcanesat merhaba bende Nurhan hanima gidiyorum..siz kac haftaliksinz.. Dogumu safakta yaptiryor fiyat alabildinz mi acaba?
Gulcanesat anneeylulmerhaba ben 13haftalık daha fiyat almadım şubatda gidicem ozaman almayı düşündüm Siz kaç haftalıksınız
brcslm anneeylul Bende Nurhan hanıma gidiyorum 12+4üz ama henüz doğum fiyatını ben de sormadım 🥴 Şafaktan mı almak gerekli fiyatı yoksa direkt Nurhan hanımdan mı onu da bilemedim
Eco Yeniyızyıl üni. Gop hastanesi volkan beye gidiyorum 👍🏻👍🏻 Zaten o hastanede hemşirelik yaptıgım için volkan beyi tek gecerim ilkte bahcelievler bussınesta ali osman koyuncuoğluna gıttım normal doğuma gelemicem dedi . 9 haftadan sonra volkan beye basladım 🤰🤰🤰🤰
MerveKaraca [bilinmeyen] özel bahat hastanesi Fuat Bora 🙏🏻 Güzel ilgileniyor ve çok bilgili aynı zamanda annemin kardeşimde çok memnun kaldığı bir doktordu 💕
Sydnr [bilinmeyen] 13.haftada başladım akınbeye kontrole şuan 32 haftadayım. Tabi hafta ilerledikçe daha çok bakacak şeyler oluyor . Ama bana kalırsa çok ilgili bi doktor . Plesantamın rahim agzini kapattigini ve kesenin etrafinda kanama oldugunu akın bey anlamıştı. Devlettekiler anlamamıştı. Haftalar ilerledikce kontrol sureside uzuyor. Ben 10dakika inceledi mesela gecen hafta gittigimde herseyide anlatıyor.
Aycha Aayseakdag Hay Allah, problemi olmadan, sırf para için böyle bir şey yapılması, inanılır gibi değil. Allah hepimizi, kuldan utanıp, Allah'tan korkanlarla karşılaştırsın. Hayırlı doğumlar dilerim.
nhlblr Aayseakdag ya gerçekten mi yaaa. Hastane bulsak doktor bulamıyoruz. Doktor bulsak hastane bulamıyoruz. Nasıl bir ahlak anlayışı bu
BehiyeGrel Merhaba hamileler 500 evler Avrupa Şafak ta Doğum yapanlar yazabilir mi bi kaç soru soracağım kimseyi bulamıyorum?