brcslm anneeylul Bende Nurhan hanıma gidiyorum 12+4üz ama henüz doğum fiyatını ben de sormadım 🥴 Şafaktan mı almak gerekli fiyatı yoksa direkt Nurhan hanımdan mı onu da bilemedim
Krasivyy [bilinmeyen] bi sene geçti inan ismini unuttum beyaz saçlı böyle marjinal bi dr du sanırım takı falan vardı boynunda hastane içinde kendi ofisi gibi bişeyi var kantinin katında
eliiif [bilinmeyen] canim kuzenim akin beye gidiyordu dogumda kanamadan gidiyodu kanamayi durduramamislar o nasil oluyosa baya kotu gecmisti yani dogumu. Ayrica bi arkadasim da ona gidiyodu gecen hafta dogumu oldu spinal anestezi anestezi uyusturmamis kesildigini bicildigini herseyi hissetmis cok kotu bi durumdaydi. Ayrica akin bey sorulan sorulara bile dogru duzgun cevap veren bi dr.degil kesinlikle onermem. Kadin sagligi merkezi ahmet vehbi koca diger kuzenim onda dogum yapti gayette memnun kaldi 2.ye hamile yine ona gidiyor bnde ona gidiyorum kesinlikle guler yuzlu cok ilgili bi doktor. Dogumu 500evler safak ve gaziosmanpasa hastanesinde yapiyor. Benim de dogumum haftaya insallah
eliiif [bilinmeyen] kuzenim sezeryan oldu. Bende sezeryan olucam canim. Ahmet bey klinige ogleden sonra geliyor sabahlari hastanede diye biliyorum
Neserifatkersu Küçükköy de başarı hastanesi kenan çalışkan bence çok iyi bir doktor hemde baş hekim hastanenin fiyattada yardımcı oluyor ben 30 haftamdayım İşallah ALLAH ın izniyle orada dogum yapmayı dusunuyorum