Esmaky [bilinmeyen] asya hastanesi hakan seven üstüne doktor tanımam ona gidyorum ben cok güzel doktor muayne 110 tl ama verdn paraya degıyo emin ol eger gitmeyi düşnrsen gitmedn önce ara hastanyi ve randvu al randvsuz kesnlkle bakmıyo
Esmaky [bilinmeyen] duyguyu önermem bir arkdsm gidyordu bebegn suyu fazlaymış doktor hıc söylememiş şimdi dava falan acıcaklar hatta hiç iyi şeyler duymyorm o hastne hakknda tabi senın bilcegn birşey
Deryakaya1802 [bilinmeyen] Avrasya hastanesi Atilla okur doktorum. Çok ama çok memnunum. Sadece biraz yoğun oluyo randevusuz almıyo genelde. Muayene 90 tl ☺️
Aayseakdag Ceylanim Selime hanim in eski asistaniyim. Harika bir hanim. Hastalari ile o kar yogunluga ragmen fekalade ilgilidr.
nhlblr Aayseakdag kesin kararımı verdim şimdi. 😊ben açıkçası normal Doğumu destekleyen bir doktor olduğunu duydum hemen sezeryan demiyormuş gerek duymadıkça. O yüzden tercih ediyorum. Tabi ne olur bilmiyorum acı eşiğim düşük delik zorunlu sezeryan olacak ama önce normali denemek istiyorum. 🙏🏻🙏🏻
Aycha Aayseakdag Merhaba, Gebelik takibinizde Selime Hanım'a değilde, başka bir doktora gitme nedeninizi özel değilse; öğrenebilir miyim?
Ceylanim Aayseakdag kesinlikle katılıyorum numarasi var aradim gecenlerde cekine çekime hayir canim ariuacaksin soracaksin falan filan dedi bide nobet ertesiymis yani dusunin inslalh dogudmada mennjn kalirim
Gulcanesat [bilinmeyen] merhaba bende Belde tıpda nurhan takar tavsiye ederim güler yüzlü ve çok anlayışlı bir doktor ikinci gebeliğim ve onla devam ediyorum Gece bi sıkıntı olduğunda numarası veriyor rahatca ulaşabiliyorsunuz doktora sn önemliside bu bana göre
anneeylul Gulcanesat merhaba bende Nurhan hanima gidiyorum..siz kac haftaliksinz.. Dogumu safakta yaptiryor fiyat alabildinz mi acaba?
BehiyeGrel Gulcanesat Merhaba kaçıncı haftadasınız? Doğuma sezeryan/normal eş’inizin girmesini istiyormusunuz? Yada bunu nurhan hanınla hiç konuştunuz mu acaba ?
Ozge1008 Sedalii Beni de üç yıl önce öldürüyolardı orda. O zamandan beri o hastanenin önünden geçerken bile bi tuhaf oluyorum. Arkadaşım erken doğum yapıcaktı suyu gelmişti hangi doktor bilmiyorum ama sen ölürsün bebeğin sakat doğar masadan kalkamazsın hemen sezeryane alalım falan demiş. Bazı doktorları gerçekten çok zalim canım
xwoman Mlkalp canım bende İbrahim Beye gidiyorum . Doğumun sezeryan olacak sanırım . Doğumun İnşallah çok güzel geçer . ve eğer doğumdan sonra girersen nasıl geçtiğini anlatır mısın :)
Bsrksc ZeynepSemegirAkkurt randevu bulmak zor. Kaldı ki hastane çok kalabalık. Ben bu yüzden cebeci de otururken küçükköyde başarıya gidiyorum
Dilra Bsrksc canim peki randevu saatleri 18.30 a kadar kalabiliyomu benim esim 18.00 da evde oluyo ve bizde basarıya yakin oturuyoruz 19 haftaliğım eşimle hic gidemedik ve bu durum bizi üzüyo ozele geçicem bu aydan sonra selime hanima düşünüyorun 18.30 arasi randevu alabilirmiyiz bilgin varmı
Bsrksc Dilra ben 13 haftalık gebeyim 1 kere gittim çağla hanıma çok beğendim bir bilgim yok gerçekten. Hastaneyi ararsanız bilgi verirler size
Dilra Ozge1008 selime hanım kaça kadar hastalarina bakıyo canim bende ona gidicem inşallah eşime uyarlamak istiyorum saati
Ozge1008 Dilra ben bilmiyorum ki kuzum hiç gitmedim daha önce. Bu postta giden bi arkadaş vardı ona sor istersen😊