• Doğum Hikayeleri
  • 37+2 de gelen miniğim 💕💕💕 (Normal Doğum Korkusu Olanlar Özellikle Okusun)

aslhnyz çok güzel bir doğum olmuş, Maşallah, 🙏🏻♥️.. benim merak ettiğim bebeğiniz ne zamN döndü, benim bebeğim dönmüyor 34haftalığım doktr dönmez artık çok zor sezeryan diyor ama ben normal doğum istiyordum.. Daha zaman vardır diye düşünüyorum
    Nurayy09 çok sağolun ☺️☺️ benim bebeğim hep baş gelişti baştan beri hiç yukarı dönmedi sancınızı bekleyin derim ben sancıyla döner belki
      aslhnyz rice ederim🤗. Bende öyle düşünüyorum, his olarak de dönecek gibi hissediyorum 👶🏻
        aslhnyz nasallah nefes almadan okudum Allah bizede kolay dogum nasip etsin sizinde hayirli olsun saglikla buyusun salih evlat olsunn insAllah
          aslhnyz maşallah ne kadar şanslıymışsın 💗 bize de bulaşır şansın inşallah 😁 bebeğine rabbim sağlıklı uzun ömür versin sizinle birlikte inşallah. Darısı bizim başımıza olsun inşallah çok güzel bir Doğum yaşamışsın çok özendim benimde o kadar rahat olur inşallah 🤗
            aslhnyz sagsalim buyutursunuz evladinizi insallah 🙏 Allah bagislasin. Insallah rahat kolay dogum bizede nasip etsin Rabbim.
              Kuzum allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah benmde doğumum böyle geçer bugün tahmini Doğum tarihimiz 280 günümüzü doldurduk tam 40 haftayız ama endişeleniyorum bende senin gibi kolay Doğum istiyorum😀😀
                aslhnyz Allah analı babalı biyütsün bende 39. Haftadayım ama çok heycan yapıyorum herşey normal gidiyor kafası aşağı tarafta ama birden kalp atışlarım kulak çınlamalarım ve titreme geliyo sizde oluyor muydu böyle. Kendimi avutmaya çalışıyorum herkez bi işaretime bakıyo hastane yakın yapma böyle diyorum ama olmuyo ☹️
                  aslhnyz 🧿Gözunuz aydin Allah anali babali buyutsun aglayarak okudum yaaa😢
                    Cansn inşallah canım ☺️ Allah razı olsun ☺️
                    Biz güzel düşün güzel olsun inşallah ☺️☺️
                    • Biz bunu beğendi.