Nursen21 aslhnyz hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı bi ömür nasip etsin inşallah Benim soracağım soruyu sen cevabını yazmışsın Çok hareketlimiydin diye soracaktım sende cevaplamışsın 😊
aslhnyz Mrvesrkn sağol canım ☺️ ben sabah kahvaltı yapamadan gittim içim boştu ama lavman yapıyorlar ki o durumda kimse onu düşünmüyor ben küçük abdestimi yaptım mesela ıkınma çalışırken yap tutma kendini diye destekledi doktorum çocuğu çıkar da ne yaparsan yap diyorlar yani
aslhnyz askhuzur ben dün öğlen 1de doğum yaptım çok şükür bebeğimde ve bende bir sıkıntı çıkmadı bu sabah 10da taburcu oldum
shtngstr aslhnyz su an 37+2yiz çok duygulanarak okudum bende aynı sizin gibi her işimi kendim yapıyorum evimi süpürdüm sildim oturdum ki hikayenizi gördüm çok maşallah ömrü uzun olsun inşallah darısı başımıza 🙏❤
Gulzar aslhnyz yaa ne güzel Allah analı babalı büyütsün❤️ peki 37+2 haftaya kadar bir belirtin varmıydı ondna bir kaç gün once sancı nişan açılma vs yoksa ne olduysa anidenmi oldu?
aslhnyz Bfhvcffesra evet lokal anestezi yaptı doktorum ama hissettim bir miktar ama doğumun yanında o sinek ısırığı ☺️
Rbyglc aslhnyz bebeginiz kilosu 3800 olsaydı ve gelmeyip suni sancı teklif etselerdi sezeryan mı seçersiniz suni mi?
aslhnyz Rbyglc benim aldığım suni sancı çok yormadı beni ama açılmanız yoksa ve uzun sürecekse düşünürdüm açıkçası belki ama normal doğumdan sonrası mükemmel o açıdan bakarsak normal derdim suni ile
hcrhcrhcr aslhnyz ağlamamak için zor tutuyorum kendimi allah hayırla sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤗
Dilas Maşallah gözünüz aydın çok çok güzel bir doğum olmuş darısı tüm hamile annelerimize ve tabiki bana olsun inşallah. Rabbim saglikla büyütmenizi nasip etsin inşallah ❤️
Merveeliyy aslhnyz yaa Maşaallah size 😍 hayırlı olsun 😍🌹 açıklığı kontrol ederken ebeler zorlandınız mı? Bir de dikiş sırasında uyuşturdular mı? Bir de 😀 özel de mi Doğum yaptınız?
aslhnyz Merveeliyy sağolun ☺️ Açıklık muayenesi birkaç defa olduğu için beni çok zorlamadı zaten 7yle başlamıştık dikiş esnasında lokal uyuşturdu doktorum ama bir miktar hissettim sinem ısırığı diyelim ☺️