Ervaidil Hasret3449 19+2 den selam canım 14+1 de kız denildi 17 haftalıkken başka bir doktor da kız dedi 2 gün önce kontrolüm vardı gene kız dedi 😂 değişmedi çok şükür bakalım bi sonrakinde ne diyecekler 🫶❤️
Hasret3449 Ervaidil as canım sizin hep kız demiş benim hep farklı doktorlar ve farklı cinsiyetler dediler😃❤️
Gizem1992 Hasret3449 erkek olarak gördüğün de pipiyi çok net görüyorum artık değişmez diyorlar sizde de pipi göründü mü 🫣😅
Hasret3449 Gizem1992 evet canım gördük çünkü dedim kaç kez oldu bi erkek bi kız deniliyor al size pipi sonra inandım 😀
Ervaidil Hasret3449 çok şükür ilk gittiğim doktoruma gidenler vardı çevremden yanılmadı umarım bu gittiğimde de yanılmazlar çünkü başka doktora gideceğim bu sefer de 😂😂😂
Yagmurbebek Hasret3449 ya bana da bir kiz dendi 14. Haftada ayni doktorm erkekmis ddi. Nasil yaniliyorlar surekli anlamiyrm ya. Bir kiz bir erkek denmesne sinir oluyorm net olun doktorlar :)
Hasret3449 Nananan hahaha kız benim Sezeryan ben ne yapacağım genel anestezi yapacağım kendime geldikten sonra oradakiler illaki ya kızın ya oğlun oldu derler eşime soyleyecegim çıktığım anda cinsiyeti bana söyle🤣❤️
Nananan Hasret3449 artık belli olmazsa yada net birşey yoksa öyle yap bence ztn erkek çocuğu için öyle cicili bicilo şeyler yok unisex olanlar güzel doğduktan sonra da dileğine göre alırsın
minikbebegim06 17 hafta oldu 14.haftada kız denmişti 16+2 de başka doktora gittim o da kız dedi kızımızı bekliyoruz şuan hepimizin sağlıkla gelsin bebekleri 🥰🥰
Hasret3449 minikbebegim06 amin canım işte böyle net konuşanlar ne güzel benim hep farklı farklı konuştular
leyla_10 Hasret3449 Benimde özeldeki doktorum 13. haftada yüzde 80 erkek hatta pipisini gösterdi 15. haftada devlete gittim orda da doktor ilk başta kız dedi ama bakmaya devam ettikçe erkek dedi orada da pipisini gösterdi sağlıkla gelsin inşallah 🙏 🥰
Hasret3449 leyla_10 amin canım benim çok karışıktı bide yüzde deliği de yüksek diyordular %90 kız %100 erkek hep böyle konuşuyordular doktorlar çok şükür en sonda netleşti❤️
Hasret3449 balim-58 İşte ben o tahlilleri yaptırmadım doktorlara çok gitgel yaptım en son net bir şey dediler😄❤️
Hasret3449 elif475475 12 haftada 19. haftaya girdim biri kız diğeri erkek diyordu daha dün netleşti erkek denildi detaylıyı da bekleyeceğim bakalım onda da değişmezse şu anlık erkek diye durmuş🤣🤣🤣
Yurmet Hasret3449 12 de erkek benzetti yanılma olur daha küçük dedi 16 da kız dedi yanılma payı var dedi gelcek aya kaldı gibi
Hasret3449 Yurmet sizde benim gibi 😀zor ya dimi En azından insan birisine odaklanıyor bir o bir o deyince kafa karışıyor hangisi❤️ Sağlıkla gelsinler inşallah bebişler
Gdrleyla Hasret3449 11 haftalıkken kız dedıler 15 haftnın ıcerısındeyken de bacak arası boştu %100 kız dedi kız cinsiyet 🌸sağlıkla gelsinler inşallah şuan 16+5 bıdakı kontrolde ne olur bılemem😄 Kismetse ıkıncı kızım 🌸
Hasret3449 Gdrleyla maşallah sağlıkla gelsinler inşallah bebişler işte iki defa üstüste bir cinsiyeti söylese kabullenirsin ama farklı farklı söylendiği zaman bir de ayrı doktor olduğu zaman kafa çok karıştı ben de❤️