Hasret3449 minikbebegim06 amin canım işte böyle net konuşanlar ne güzel benim hep farklı farklı konuştular
Hasret3449 leyla_10 amin canım benim çok karışıktı bide yüzde deliği de yüksek diyordular %90 kız %100 erkek hep böyle konuşuyordular doktorlar çok şükür en sonda netleşti❤️
leyla_10 Hasret3449 yani net olarak gösterdi bu saatten sonra değişir mi bilmiyorum 😁 bu da 13. Hafta ultrason görüntüsü
Hasret3449 balim-58 İşte ben o tahlilleri yaptırmadım doktorlara çok gitgel yaptım en son net bir şey dediler😄❤️
Hasret3449 elif475475 12 haftada 19. haftaya girdim biri kız diğeri erkek diyordu daha dün netleşti erkek denildi detaylıyı da bekleyeceğim bakalım onda da değişmezse şu anlık erkek diye durmuş🤣🤣🤣
Hasret3449 Yurmet sizde benim gibi 😀zor ya dimi En azından insan birisine odaklanıyor bir o bir o deyince kafa karışıyor hangisi❤️ Sağlıkla gelsinler inşallah bebişler
Hasret3449 Gdrleyla maşallah sağlıkla gelsinler inşallah bebişler işte iki defa üstüste bir cinsiyeti söylese kabullenirsin ama farklı farklı söylendiği zaman bir de ayrı doktor olduğu zaman kafa çok karıştı ben de❤️
000_gulay Hasret3449 ay bende bugün 18 haftalık oldum ilk baştan beri kız dendi hala kız olarak devam ediyoruz 😂😂💓
Yagmurbebek leyla_10 benim ultrasonda buna benzr bacak arasnda bariz bsy var. Erkektir herhalde. Kiza adapte olmstm erkek ddi şok oldm yine kiz derse bayilirm. Biseye alistiriyrz kendmzi degsmsi iyi olmuyo
Yagmurbebek Hasret3449 ya bana da bir kiz dendi 14. Haftada ayni doktorm erkekmis ddi. Nasil yaniliyorlar surekli anlamiyrm ya. Bir kiz bir erkek denmesne sinir oluyorm net olun doktorlar :)
leyla_10 Yagmurbebek evet öyle haklısın bende kız bebek olsun çok istiyordum ama sağlıklı olsun inşallah 🙏🥰