Hasret3449 Benim 12. haftada %90 kız denildi 16. haftada %100 erkek denildi 17. haftada tekrardan kız denildi bugün tekrardan erkek denildi🥴😀 Sizde durumlar nasıl
Gamzeli-annee Hasret3449 bize 12. Haftada erkek denildi ama kesin değil dedi devletteki doktor daha çok küçük dedi 13. Haftada kendi doktorum kıza benziyo dedi 18. Haftamızda kızımız olacağını öğrendik 🥰
Ebaki Hasret3449 19+5 haftalık hamileyim 16.hafta erkek denildi 19 da da erkek dedi ama içimde hala kız olck umudu var hareketli hatta baya acitoyo vurunca sağlığı yerinde çok şükür 🤲🤲
Yasss11 Hasret3449 benimde 19+5 doktor kız gibi dedi benimde iki kızım var oğlum olsun istiyorum inşallah yanilmistir 😂haftaya detaylimiz var kesin öğreniriz inşallah
1prens1prenses_ 15+5 haftalık hamileyim İki ayrı doktor 11haftalik ve bugün De başka bjr doktor kız dedi İnşallah sağlıklı sonuna kadar kız olur😇
Hasret3449 1prens1prenses_ maşallah sağlıkla gelsin benişler inşallah sizin net demiş canım ne güzel ❤️
1prens1prenses_ Hasret3449 tahmin de bulunuyorum daha küçük dedi ama İki ayrı doktor da öyle söyleyince kız diyorum bende bakalım,😇
Hasret3449 Gamzeli-annee maşallah sağlıkla gelsinler bebişlerimiz inşallah bende 18+2 oldum bugün netleşti 😍
Hasret3449 Ebaki maşallah canım ben daha yeni ve minik hareketler his ediyorum☺️doktora sordum bi iki hafta güzel his edersin dedi😬
Hasret3449 Seher05_ maşallah sağlıkla gelsin benişlerimiz inşallah benim bugün netleşti iki doktor kız dedi üç doktor erkek dedi😃erkek önde gidiyor değişmez dedi artık❤️