Gokturkmom_ SenHepMercimekOlarakKalacaksin 17+2 burada 😂😂 hahahaha tabi maşallahı var her seferinde ben oğlanım diyor annesine
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Gokturkmom_ haftaya ben de 17 olcam bakalim artik net bisey gorulur herhalde. Ama sizinki gercekten cok belliymis:)
Gokturkmom_ SenHepMercimekOlarakKalacaksin bizim 14ten beri net erkek deniyor zaten %100 demişti o zamanda doktorum çok emindi ,17de özele geçtim o doktor da başka ihtimal yok dedi çok net çünkü😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Gokturkmom_ ya ben de kesin olarak bileyim istiyorum insan merak ediyor ister istemez. Bir oglum var bir de kizim olsa dunyalar benim olurdu. Hayirlisi bakalim:)
SenHepMercimekOlarakKalacaksin 1Demett bence de bu net bi sekilde erkek gibi duruyor. Benim ultrasondaki goruntu bu kadar net degil sanki
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Ozgesenses12 bombos gorunuyor bacak arasi kiz bence ama doktor ne dedi?
Ozgesenses12 SenHepMercimekOlarakKalacaksin şöyle ki 13 ve 14. Hafta yüzde yüz kız dediler 18. Haftada bu fotoğraf verildi elimi kesin erkek dediler ama ben hala nedense emin olamıyorum
Manolya3434 Ozgesenses12 o bacak arasından bu bacak arası nasıl ya bomboştu öncesinde bu bildiğin pipi🤯
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Ozgesenses12 bu goruntuden bisey anlayamadim ben neresi bacak neresi genital bolge. Zaten cok bisey anladigim söylenemez ama ben olsam ben de emin olamazdim:)
Manolya3434 Bacak arası dolu duruyor ama net pipi gibi de durmuyor. Kaç haftalık görüntü bu sizde benim gibi kız olmasını çok istiyorsunuz sanırım
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Manolya3434 evet bir oglum var bir de kizim olsun cok isterim. Doktor da bisey diyemedi cikinti var dedi ama bisey diyemem dedi. 16 haftalik bu arada.
2prens1prenses_ SenHepMercimekOlarakKalacaksin oğlumun ultrason görüntüsüyle aynı evet pipi canım hatta iki oglumunda aynı bu şekildeydi doktorun bişey demedi aa bak pipisi vs
SenHepMercimekOlarakKalacaksin 2prens1prenses_ valla doktor bisey demedi evet cikinti var ama kesin bisey soyleyemem dedi. Haftaya tekrar cagirdi.
Manolya3434 SenHepMercimekOlarakKalacaksin benimde bir oğlum var inşallah kızım olur diye çok istedim ama benimki erkek. Sizin daha belli değilmiş gönlünüze göre olur inşallah🙏🏻🙏🏻