SenHepMercimekOlarakKalacaksin Melamial dogrudur bence de erkek ama bir umut iste:) doktor da net bisey soylemeyince merak ettim
Nhlard SenHepMercimekOlarakKalacaksin baya pipi doktorum oğlumda aynı böyle bir pozisyonu al sana bir pipi fotoğrafı vereyim diye vermişti 😅 şimdi kızım olucak yine aynı pozisyonda fotoğraf var ikisini karşılaştırdım oğlumunkiyle kızımda çıkıntı yok hiç 😇😇
esca344 SenHepMercimekOlarakKalacaksin bendeki pipi görüntüsü bundan da netti bu pipi gibi değil canım kızlarda da çıkıntı oluyor başta sonra kayboluyor doktorum yüzde yüz erkek dedi sonuç kız 😂😂
SenHepMercimekOlarakKalacaksin esca344 evet burda cogu kisi kesin erkek dedi ama o kadar kesin olsa doktor da erkek derdi diye düşünüyorum. Bu cikintiyi o daha net gordu çünkü. Yine de yorum yapamam suan dedi. Tabi erkek olma ihtimali bence de fazla ama kesin diye dusunmuyorum:)
Manolya3434 SenHepMercimekOlarakKalacaksin benimde bir oğlum var inşallah kızım olur diye çok istedim ama benimki erkek. Sizin daha belli değilmiş gönlünüze göre olur inşallah🙏🏻🙏🏻
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Manolya3434 amin tesekkur ederim kiz istiyorum ama tabiki sağlıkli olsun yeter
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Hatice5258 yanlis anlamissiniz dudak derken yuzumuzdeki dudaktan bahsetmiyor:)