gayesblog SenHepMercimekOlarakKalacaksin dudak gibi de durmuş özellikle 2.fotograf da bilemedim ben net bir şey demek için erken olabilir
Morperi SenHepMercimekOlarakKalacaksin Bence erkek gibi, şuan kızıma hamileyim bacak arası hep boş gözüktü
SenHepMercimekOlarakKalacaksin gayesblog valla doktorlar da bilemiyor net bisey soyleyemediler henuz:)
Gokturkmom_ SenHepMercimekOlarakKalacaksin benim oğlumda çok net bi şekilde belli cinsiyetten anlamayan bile anlar😅 sizin kız olabilir bence
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Gokturkmom_ erkek diyen de var kiz diyen de valla anlamadim:) sizin bacak arasi ultrason goruntusu var mi?
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Morperi ya kizlarda da bazen cikinti gozukuyormus. Klitoris ckintili olabiliyormus ondan emin olamiyorum. Ama erkek de olabilir tabiki.
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Miniklerinannesiyim oylemi diyorsunuz:) yorumlarda 3 cizgi var diyen de olmus ben gormuyorum ama. Pipi olma ihtimali bence de yuksek:)
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Gokturkmom_ ay evet masallahi varmis😂 ama bu daha net bir goruntu sanki. Benim ultrason bu kadar net degil. Kacinci haftanin goruntusu bu?
Gokturkmom_ SenHepMercimekOlarakKalacaksin 17+2 burada 😂😂 hahahaha tabi maşallahı var her seferinde ben oğlanım diyor annesine