Selindikci35 Hulya00 google a hizli resim yukle yaz..cikan ilk sayfaya girip resmi yukleye tikla ve yuklenio..sonra onun altindaki baglantilardan birini kopyala buraya yapistir
Selindikci35 gayecee aylin hanimi duymustum iyi doktormus gercekten..Bana uzak oldugu icin tercih etmedim..Burazda fiyatlar pahali sanirim
gayecee Selindikci35 sorma doktor olarak inanılmaz iyi ve ilgili ama hastane en pahalısı diyebilirim 2018 hastası olduğum için 3700 egepol 2018 gebelik takibine 2500 falan alıyormuş ama alıştım artık Aylin hanıma diye gidemiyorum başka yere
Selindikci35 gayecee Karsilayabilecek gucun varsa degistirme hic bu saatten sonra ztn..Boyle doktorlar bulmak kolay degil canim.Vaktinde saglikli bir sekilde dogum nasip etsin Allahim
Hulya00 Selindikci35 oldu canım becerebildimm ☺️ Dün uyumuşumm senle konuştukdan sonra giremedim aahh uyku ahh ☺️
TADADA İkili testSERBEST BETA HCG) ;17.6 İkili testPEPPA) ;0.89 Kızlar bunun ne olduğunu biliyormusunuz ?
Selindikci35 Cyla2014 yok canim soylemedi..Yarin 13+3 oluoruz bakalim soyleyecek mi🤗 Fazla umutlanmicam cinsiyet degisirse diye beklicem
Dderryaa Selindikci35 tmm canım geçen hafta başka doktora gittim kadın 2.50 dedi moralimizi bozmuştu cuma başka hastaneye başladm 1.56 gördü ikili için kan verdk inş iyi çıkar yarın 13+4 oluyorm sen ne kadarlıksn
Selindikci35 Dderryaa iyi yapmissin baska doktora giderek..Guzel cikacak sonuclar icini ferah tut..Bende yarin 13+3 oluyorum canim