Selindikci35 Dderryaa iyi yapmissin baska doktora giderek..Guzel cikacak sonuclar icini ferah tut..Bende yarin 13+3 oluyorum canim
Dderryaa Selindikci35 bir gün geridesin aynı sayılırz 🤗🤗içim rahat şükür kötü bişey çıkmıcak içimden öle geçiyor🙏22temmuz falanmı seninde doğum
Dderryaa Selindikci35 21 temmuz dedi banada oğluşum olacak benmde🤗iki gündür seyrime şeklinde baya hissetmeye başladm ben
Selindikci35 Dderryaa masallah canim🤗 Hamileligin nasil gecio peki? ben 12.haftaya kdr zorlandim.Bulanti,kusma,halsizlik vatdi..2 kilo vermistim.simdi yeni yeni yemek yemeye basladim
Dderryaa Selindikci35 bende sen gibiydim cannm yemekte yapamıyordm kokuyu aldmmı öğürmekten mahfoluyordm bu hafta mide bılantısı bir anda kesildi ama şu ara gaz sıkıntım var çok ağrım oluyor😓
Selindikci35 Dderryaa oglusum olcak yazdigini simdi gordum..Bnde erkek hissediorum ama bakalim🤗 Mutfaga hala pek fazla giremiorum..Gaz sikintisi bnde de var ozellikle geceleri agri yapio baski oluo
Dderryaa Selindikci35 eşim kız diyordu ben erkek diyordum 11+1 de öğrendim daha değişmedi sol göğsümün altına kramp gibi oluyor nefes alamıyorum https://hizliresim.com/
Selindikci35 Dderryaa baya erken ogrenmisin canim ne guzel valla..Bizim doktor soylemedi henuz.Resim yuklenmemis bu arada bilgin olsun cnm
Dderryaa Selindikci35 sende sonuçları gösterince öğrenirsin inş bakarmıki yarın ultrasonda acaba yoksa sonuçlaramı bakacak direk meraktaym😂
Selindikci35 Dderryaa muhtemel sonuclara bakcak ama bn rica edicem ultrasonda gormek icin..🤗 yoksa umutlar bi sonraki kontrole kalcak
Selindikci35 Dderryaa 10 gunu gecmeden 2.odemeyi alamazlar cnm..Sonucta bu da kontrole giriyor..Sen sor yine de canim yarin..Doktorun da bakmasi lazim yani hazir gelmisken
Dderryaa Selindikci35 canım doktordan çıktım herşeyi temz dedi zekasıda iyi dedi bir sıkıntı yok dedi 3lüye gerek yokmş 🤗🤗