Htccndn aslan1905_ bebek baskı yapıyor ondan herhalde mesela şuan çok rahatsızlandım rahmimin orası felan çok ağrıyor resmen çok kötü oldum
Nefise2000 Htccndn hareket yürüyüş ben fazla yaprığımda birde kendimi kastığımda olurdu sizin durup dururkenmi oluyor acaba
Nefise2000 2baby1mom_ bende 2 gündür rahatladım nefes darlığı olmaya başlamıştı fazla sürmedi şükür😊hadi bakalım hangimiz önce doğurcak beraber gidiyoruz çoğumuz 😊❤️
33caglaunlu Son 17 bekliyorum korku korku yok gelsin diye bekliyorum ama benim kız nazlı biraz 😒 gelmek bilmiyor
Nefise2000 33caglaunlu bir avazda kurtulun inşallah 😊❤️ annesi sabret sana sabret diyprum ama ben bile sabredemiyorum çok heycanlı gerçekten
arnka_mommy Nefise2000 71 heyecandan ziyade korku var bende hayatımız nasıl değişecek nasıl anne baba olacağız yetebilecekmiyiz vs vs bazen evi oturduğum yerden inceliyorum bir kaç ay sonra yok bu sessizlik bizi neler bekliyor diye 🤦🏻♀️ 🥹
Nefise2000 arnka_mommy ilk aylarda bende hep öyle düşünmüştüm sessizlik evet biraz arıcaz alışana kadar ama bu evlat öyle bir nimetmişki o olmadımı uzaklaştıkmı onsuz 5 dakika duramazsın diyorlar 😊❤️ yetebilme konusunda ise kimse tamamen herşeye yetişemiyor dıştan gördüğümüz kadar biliyoruz 😊 elbet zorlanıcaz alışıcaz arnka_mommy
Ars2223 Nefise2000 tüm tuşlara bastım yürüşüyüş egzersiz 2 haftadır 2 cm açıklık ve düzensiz sancım var bebişim gelmeye niyeti yok ama 😂
Nefise2000 Ars2223 canım benim bir amda ansızın bir avazda kurtul inşallah 😊❤️ her bebek gününü nasibini beklermiş bu bebiş gününü bekliyor bakalım ne zamanı seçicek ❤️😊
Nefise2000 Mrv-yldz55 aaa doktor ne dedi canım 😊 suni falan verecekmi bazı doktorlar 41. Haftaya bekletiyormuş
2baby1mom_ Nefise2000 aynen öyle hepimiz sağlıklı bir sekilde alırız kucağımıza yavrularımızı inşallah ♥️
Mrv-yldz55 Nefise2000 1 haftaya kadar doğum olmazsa uyarı yapicaz dedi oda olmazsa sezeryan dedi ilkim normal olmuştu bunuda bekliyoruz bakalım
Ars2223 Nefise2000 evet normalde 11 günü var ama doktorum 39+3 fe suni verecek baya az kaldı tansiyonum dengesiz ve aşırı şiştim protein kaçağı sınırda doktor riske atmayalım diyor inşallah kendi gelir perşembeden önce en çok istediğim şey o şuan
Nefise2000 Mrv-yldz55 bir kaç gebe duymuştum uyarı yapıldığı günün gecesi sabahı doğuruyormuş inşallah hayırlı bir şekilde sizde doğurun bir avazda kurtulun 😊❤️
Nefise2000 Ars2223 inşallah kendi sancınızla gelir dualarım sizinle 🥺 rabbim şifa versin inşallah tansiyon zor oluyor ödemde
Nefise2000 33caglaunlu her doğum ayrı ve özeldir allahın mucizesi gerçekten insan nasıl heycanlanmasın 😊 güzel haberlerini bekliyoruz
Mrv-yldz55 Nefise2000 inşallah öyle olur bu kadar 41 e kadar bekleyipte sezeryanda olmak istemiyorum hayırlısı artık sağlıkla gelsinde