Nefise2000 Suliss76 ayyy ne güzel güzel haberlerini bekliyoruz o halde rabbim bir avazda kurtulmayı nasip etsin karşınıza iyi ebeleri doktorları çıkartsın😊❤️
Nefise2000 33caglaunlu her doğum ayrı ve özeldir allahın mucizesi gerçekten insan nasıl heycanlanmasın 😊 güzel haberlerini bekliyoruz
Suliss76 Nefise2000 Ay çok duygulandım Allah razı olsun amin cümlemizin 41. Haftaya kadar bekleyeceğiz dedi doktorum hayırlısıyla Rabbim sizin karşınıza da iyi ebe ve dostlar çıkarsın 🥰🥰
2baby1mom_ Nefise2000 aynen öyle hepimiz sağlıklı bir sekilde alırız kucağımıza yavrularımızı inşallah ♥️
Nefise2000 Eylullina-geliyo hadi hayırlısı bir avazda kurtulun inşallah alşah karşınıza en iyi ebeleri doktorları çıkarsın❤️😊
Figen_Can Kubrahmz Bende bacak basen kalça ağrılarım çok oluyo hatta yürütmüyor kendi işimi yapamaz hale geldim 😔
Buseemm Nefise2000 hahaha benim 193 gun diyor uygulamaya göre 😂 daha cokmus yaa ben saymayayim yorulurum simdiden 😂
Figen_Can Kubrahmz Amin amin ecmain inşallah 🤲🤲 Rabbim tüm anne adaylarımızı sağlıkla kolaylıkla hayırla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🤲
Asyaaygunkaraman Nefise2000 uygulamaya göre son 73 ama 2.sezeryan olacağım için daha erken olur bu ara çok Zorlanmaya başladım